امیر حسین اعظمی:تساوی خانگی مقابل نفت تهران باعث شد تا برخی از هواداران سپاهان علیه حسین فرکی شعار داده و خواهان جدایی او از این تیم شوند. محمدرضا خلعتبری مهاجم سپاهان در مورد این موضوع و مسائل مختلف دیگر به سؤالات ما پاسخ میدهد.
قبول داري از دست دادن 5 امتياز مقابل دو حريف مستقيم سپاهان، به هيچ عنوان براي شما خوب نبود؟
به هر حال فوتبال همين است و چنين اتفاقاتي ممكن است رخ بدهد. ما متأسفانه 5 امتياز آن هم مقابل دو مدعي قهرماني از دست داديم ولي اميدوار هستيم در بازي با فولاد خوزستان همه چيز را جبران كنيم. خوشبختانه اين دو باخت زياد سپاهان را عقب نينداخت و شرايط جدول طوري است كه فاصله تيمها به هم نزديك است.
يعني زياد برايتان از دست دادن اين 5 امتياز مهم نبود؟
ما ناراحت شديم و اگر اين 5 امتياز را ميگرفتيم، الان در صدر جدول قرار داشتيم ولي اگر بخواهيم به گذشته فكر كنيم، چيزي تغيير نميكند. الان بايد به فكر جبران باشيم. بازي با فولاد بسيار مهم است و اگر اين تيم را ببريم، صدرنشين ميشويم.
در مورد شعارهايي كه عليه حسين فركي سر داده شد، چه صحبتي داري؟
حسينآقا مربي باشخصيت و قابل احترامي است. مطمئن باشيد اگر او خودش احساس كند كه در سپاهان نتيجه نخواهد گرفت، شخصاً تصميم به جدايي خواهد گرفت. هواداران سپاهان فراموش نكنند كه فركي سال گذشته فولاد را قهرمان كرد. او مربي كوچكي نيست و اگر از سپاهان برود، شك نكنيد سرمربي تيم ملي خواهد شد يا اينكه هدايت يك تيم بزرگ ليگ برتري را بر عهده خواهد گرفت. من معتقدم فركي مربي خوبي است و همين عقيده را در مورد زلاتكو كرانچار هم داشتم. ما بايد به مربيان احترام بگذاريم. از هواداران سپاهان هم ميخواهم كه تيمشان را تشويق كنند.
فكر نميكني سپاهان مشكل فني دارد؟
ما در بازي با استقلال خيلي خوب كار كرديم. من معتقدم سپاهان مشكل فني ندارد و گاهي اوقات شرايط فوتبال طوري است كه يك تيم نتيجه نميگيرد. ما قول ميدهيم كه سپاهان دوباره نتايج خوبي بگيرد تا هواداران اين تيم خوشحال شوند.
راستي در مورد اوضاع بحراني پرسپوليس، تيم سابقت چه صحبتي داري؟
اوضاع پرسپوليس ناراحتكننده است و مطمئناً اين شرايط، هواداران اين تيم را آزار ميدهد. پرسپوليس نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسياست و اميدوارم هر چه زودتر مشكلات اين تيم برطرف شود.
251 41
نظر شما