مهر نوشت:

مدیر کل ورزش و جوانان استان قم از بهبود تمامی مسموم شدگان حادثه یکی از استخرهای قم خبر داد و علت آن را قصور یکی از پرسنل تاسیساتی استخر مذکور عنوان کرد.

حسن عابدی گفت: خوشبختانه مشکلی که در یکی از استخرهای سطح قم در اثر قصور یکی از کارکنان ایجاد شده بود حل شده است و مسمومین این حادثه در سلامتی کامل به سر می‌برند.

او گفت: در حادثه چند روز گذشته استخر حجاب قم به علت قصور و بی‌توجهی یکی از کارگران تاسیسات استخر و فعال شدن گاز کلر ۲۵ نفر مسموم شدند که حال تمامی آن‌ها مساعد است و نگرانی‌ها از این بابت رفع شده است.

مدیر کل ورزش و جوانان استان قم گفت: در آخرین سانس کاری یکی از استخر‌ها، که در اختیار مستاجر بوده است، فعال شدن گاز کلر منجر به مسموم شدن ۲۵ نفر شد.

عابدی گفت: پس از پیگیری‌های لازم توسط مسئولان اداره کل ورزش حال عمومی تمامی این عزیزان مساعد است و مسموم شدگان پس از مداوای سرپایی ترخیص شدند که تنها یک نفر به علت حساسیت مسئولان اداره کل ورزش و جوانان تحت مراقبت ویژه قرار گرفته که طبق اعلام پرسنل بیمارستان امروز مرخص می‌شود.

او گفت: با وجود سیستم فشارشکن و انژکتور و همچنین سالم بودن سیستم فنی و تاسیسات استخر مزبور، کار‌شناس تأسیسات این استخر که می‌بایست مایع کلر را از طریق سیستم تاسیسات تزریق نماید جهت تسریع در انجام کار خود اقدام به ترکیب و تزریق کلر به صورت مستقیم کرده است که این رخداد عامل چنین اتفاقی شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان قم گفت: وضعیت این حادثه پس از بازرسی و بررسی موضوع مشخص شد و اقدامات لازم قانونی جهت برخورد قاطع با مسببان حادثه انجام شد.

عابدی گفت: اداره کل ورزش و جوانان استان قم ضمن ابراز تأسف از وقوع این حادثه از تمامی مردم شریف قم عذرخواهی و ابراز امیدواری کرد که با رعایت کلیه ضوابط ایمنی و بهداشتی از سوی مدیران امکان ورزشی شاهد این گونه حوادث ناگوار در سطح استان نباشیم.

 


23231

 

کد خبر 402608

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۲
    0 0
    تا چه زمانی باید سهل انگاری ادامه داشته باشد؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین