کاربران خبرآنلاین انتخاب کردند: علی طیب نیا چهره سال اقتصاد ایران شد

علی طیب نیا، محمود احمدی نژاد و بیژن نامدار زنگنه مقام های اول تا سوم نظرخواهی خبرآنلاین برای چهره اقتصاد ایران در سال 93 را کسب کردند.

با پایان یافتن مرحله اول نظرسنجی و  پس از شمارش آراء مخاطبان خبرآنلاین، برای انتخاب چهره اقتصاد در سال 93، علی طیب نیا، محمود احمدی نژاد و بیژن نامدار زنگنه به مقام اول تا سوم دست یافتند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، علی طیب نیا وزیر امور اقتصاد و دارایی دولت یازدهم که از نظر مخاطبان با تصمیم گیری مناسب و اتخاذ روش های صحیح موفق به کنترل تورم در شرایط سخت اقتصادی شده است، در این بین در جایگاه نخست قرار دارد.

مقام دوم فرد شاخص اقتصادی در سال 93 هم به محمود احمدی نژاد رئیس دولت های نهم و دهم تعلق گرفت که عمده انتخاب او به دلیل وضعیت نابسامانی است که در اقتصاد ایران ایجاد کرد. بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت دولت یازدهم نیز  بر اساس انتخاب مخاطبان به مقام سوم این رده بندی دست یافت. این انتخاب بیشتر به جهت افزایش تولید نفت اتفاق افتاد.

از امروز مرحله دوم انتخاب چهره سال از طریق نظرسنجی مستقیم که لینک آن در صفحه نخست و در سرویس های مختلف قرار می گیرد ، آغاز خواهد شد. این مرحله از نظرسنجی تا عصر روز 25 اسفندماه ادامه خواهد داشت. برای شرکت در نظرسنجی به صفحه اول خبرآنلاین مراجعه کنید.

22339

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 403661

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸
    21 3
    باید در مورد بدترین چهره سال هم نظرسنجی بگذارید. مثل تمشک طلایی
  • محسن IR ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸
    3 6
    خوب ایشان چه کاری کردند مگه ؟
    • بهنام بچه خوی A1 ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸
      8 1
      باید یک اقتصاد دان باشی تا کارهایی که ایشان کرده اند را به خوبی درک کنی. ایشان توانست امسال اقتصاد ایران را از بدترین حالت خود یعنی رکود تورمی خارج کرده و کور سوی امیدی برای بهبود وضعیت اقتصاد ایران ایجاد کند. در شرایط کنونی اقتصاد ما فقط دچار رکود هست که در صورت ادامه ی برنامه های علمی، منسجم و حساب شده و در کنار آن انظباط پولی و مالی بانک مرکزی رونق ان دور از دسترس نخواهد بود. دوست عزیز اقتصاد یک کشور نه یک شبه و یک ساله آباد میشود و نه یک شبه و یک ساله ویران. اگر امروز وزیر یک تصمیمی را اعمال کند، حداقل 9 ماه زمان لازم است تا اثرات آن در اقتصاد کشور مشاهده شود. صبور باشید چرا که خرابی ها فراتر از حد تصور است.
    • محسن A1 ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸
      2 6
      دوست اقتصاددان شما که می گویید اقتصاد ایران از تورم رکودی خارج شده بر چه اساسی این حرف رو زدید فکر می کنید خارج شدن از رکود تورمی به همین سادگی ها است. نگاهی به تولید و اشتغال بزنید و یا کاری ندارد و لازم نیست آدم حرفه ای باشی شما الان که نزدیک عید هست و اوج... یک سر به بازار بزن و از مغاز دارها بپرس وضعیت کاسبی ها حتی نسبت به پارسال چگونه است . از تورم هم نگو که ... ولی جالب ترین بخش صحبت هایتان این بود که گفتی کشور از رکود تورمی خارج شده و مشکلش فقط تورمه پس بگو از رکود خارج شده نه هر دوش اقتصاد دان.
    • بهنام بچه خوی A1 ۱۷:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸
      2 2
      آقا محسن من این حرف رو بر اساس شاخص های متعدد کلان اقتصادی گفتم.تورم شما قبلا بالای 23 درصد بود که به آن تورم افسار گسیخته میگویند و تحت آن شرایط هر کاری برای اقتصاد بکنی نتیجه ی معکوس میدهد و وضع بدتر میشود.اما تورم شما الان به 15 درصد رسیده.تمام مصداق هایی که شما بیان کرده اید دلیل بر رکود هست نه تورم.اینکه بازار راکد است،مردم پول برای خرید ندارند،کاسب ها در و دیوار را نگاه میکنند،افراد زیادی بیکارند و.. ببینید ساده تر بگویم: از سال 84 تا 91 دولت فخیمه ۵۷۸ میلیارد دلار درآمد نفتی را بدون برنامه به این اقتصاد تزریق کرده و باعث ورم آن شده.و چاره ی درمان این است که ابتدا آن ورم را درمان کرده و بعد جراحی لازم را انجام دهد. پس در حال حاضر گریزی از این سیاست های انقباضی و ریاضتی و رکود نیست.
  • بی نام IR ۰۹:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸
    3 4
    واقعا تورم کنترل شده دلتان خوشه
  • گمنام A1 ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸
    9 1
    مملکت به ادمای کاردانی مثل طیب نیا احتیاج داره