آیت‌الله یزدی با موضع‌گیری‌ها و رفتارهایش زمینه را برای افراط‌‌ ‌گرایی فراهم می‌کند.

به گزارش ایلنا، رابط پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه عقلا و دلسوزان حضور هاشمی در کنار رهبری را ضرورت می‌دانند، گفت: افراطیونی که سعی می‌کنند خودشان را پشت سر رهبری پنهان کنند، این مسئله را برنمی‌تابند.

علی عسگری نماینده سابق مشهد درباره سخنان اخیر آیت‌الله یزدی در مورد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به اینکه وصیت امام به آیت‌الله خامنه‌ای و هاشمی این بود که برای پیشبرد نظام و انقلاب با هم باشند و یکی از ضرورت‌های غیرقابل انکار کنونی در کنار هم بودن این دو بزرگوار است، اظهار داشت:هاشمی گفته است که آیت‌الله خامنه‌ای در جایگاه رهبری و بقیه افراد رهرو هستند، اما ایشان همیشه مرد بحران‌ها بوده است و نقش تعیین‌کننده‌ای را ایفا کرده و در اتفاقات اخیر هم موضع‌گیری‌های عقلانی توام با تدبیر داشته است، که از جمله آنها خطبه‌های نماز جمعه 26 تیر بود که حداقل‌هایی را به عنوان مطالبات مردم و معترضین مطرح کرد.

وی افزود: تعطیلی کهریزک و محکومیت جریان‌ افراط‌گری در هر دو جناح که از سوی رهبری مورد تاکید قرار گرفت از جمله محورهای مطالبات هاشمی در آن خطبه‌ها بود و موضع‌گیری‌های اخیر وی در حمایت از رهبری و تاکید بر قانون‌گرایی هم در این راستا است.

رابط پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه هاشمی رفسنجانی در سفر مشهد اعلام کرد که بدیلی برای آیت‌الله خامنه‌ای نمی‌شناسد، تصریح کرد: همه عقلا و دلسوزان حضور هاشمی در کنار رهبری را ضرورت می‌دانند اما افراط‌گرایان، به خصوص افراطیونی که سعی می‌کنند خودشان را پشت سر رهبری پنهان کنند، این مسئله را برنمی‌تابند و تلاش دارند در زمان حیات رهبری چهره اثرگذاری چون هاشمی را ترور شخصیتی و فکری کنند و این توطئه‌ای است که از سوی دشمن طراحی شده است.

عسگری با ابراز تاسف از اظهارات آیت‌الله یزدی ادامه داد: بطور مثال عده‌ای علیه هاشمی در قم راهپیمایی کردند و در پایان آن از آیت‌الله یزدی تشکر کردند و درارتباط با حذف هاشمی جریان افراطی هر کاری را که توانسته انجام داده است که از جمله آن بیانیه آیت‌الله یزدی بود که جایگاه حقوقی جامعه مدرسین را صرف این موضوع کرد، در حالی که بزرگان اثرگذار این جامعه مانند آقایان استادی، امینی، جواد‌ی‌املی و .... این نوع رفتارها را مربوط به این تشکل روحانی ندانستند.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد آیت‌الله یزدی می‌خواهد انزوای خود در گذشته و به خصوص برکناری از قوه قضائیه، را با حمله به هاشمی جبران کند. ولی بهتر است، وی به آن ویرانه‌ای فکر کند که آیت‌الله شاهرودی آن را تحویل گرفت و نیز بر آن نحوه موضع‌گیری فکر کند که امام راحل(ره) آن را تفکر متحجرانه و نماد اسلام آمریکایی معرفی کرد.

عسگری هشدار داد: توطئه پیچیده‌ای توسط افراط گرایان برای حذف شخصیت‌های نظام مانند هاشمی، آیت الله امینی و دیگران در جریان است و آیت‌الله یزدی با نحوه موضع‌گیری‌ها و رفتارها زمینه را برای افراط‌‌ ‌گرایی فراهم می‌کند.

کد خبر 40443

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مجید IR ۲۰:۵۳ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۹
    0 0
    خدا پدرت را بیامرزد ما بارها گفتیم اما این سایت وزین ننوشت. البته اقای یزدی ریاست خبرگان رهبری را هم در رقابت با آقای هاشمی از دست داد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین