امشب نوای «صلح و امید» در روتردام هلند به گوش می​رسد.

به گزارش خبرآنلاین، کاروان «صلح و امید» موسیقی ایران در ادامه سفرش به اروپا چهارشنبه هفتم بهمن ماه در ائودیتوریوم رم قطعه «صلح و امید» را نواخت.

ارکستر سمفونیک تهران به رهبری منوچهر صهبایی، این قطعه را در سالن «پتراسی» مجموعه هنری ائودیتوریوم رم و در حضور مخاطبان مشتاق ایرانی و ایتالیایی اجرا کرد. در این اجرا جمعی از مسوولان ایرانی، ایتالیایی و سفیران کشورهای اردن، عمان، ارمنستان، افغانستان، کویت، ونزوئلا و بلغارستان حضور داشتند.

مشاور وزیر فرهنگ ایتالیا، مدیرکل میراث فرهنگی وزارت فرهنگ ایتالیا، مدیران بخش خاورمیانه وزارت امورخارجه ایتالیا، سیدمحمدعلی حسینی، سفیر ایران در ایتالیا، حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناصری، سفیر ایران در واتیکان، علیرضا اسماعیلی، رایزن فرهنگی ایران در رم و دکتر حجت‌الله ایوبی، مدیر موسسه فرهنگی اکو در این اجرا حضور داشتند. اعضا کنسرواتور رم و انجمن موسیقی ایتالیا نیز برای دیدن و شنیدن این اجرا به این سالن آمده بودند.ژ

در این سفر منوچهر صهبایی رهبری ارکستر سمفونیک تهران و نیما مسیحا خوانندگی این قطعه را به عهده دارند. اجرای قطعه «صلح و امید» آنچنان مورد تشویق حاضران قرار گرفت که گروه برای تشکر از تشویق و استقبال حاضران قطعه‌ای از مرحوم سنجری و دو قطعه از برامس را نیز اجرا کرد.

چهارمین کنسرت اروپایی ارکستر سمفونیک تهران شنبه 10 بهمن ماه در کشور هلند برگزار می‌شود. گروه موسیقی «صلح و امید» ظهر روز جمعه از رم به سوی هلند پرواز کردند تا برای اجرای شنبه آماده شوند.

در اجرای ارکستر سمفونیک تهران نوازندگان سازهای دف، دمام، سه تار، گیتار بیس، گیتار اسپانیش، درامز و پیانو در کنار ارکستر  و گروه کر حضور دارند.

کد خبر 40467

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین