۰ نفر
۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰

مهر نوشت:

حریق ایجاد شده ناشی از برافروختن شمع در سفره هفت سین در مشهد یک خانه مسکونی را به آتش کشید و نخستین حادثه تلخ در ساعات اولیه سال جدید را در این شهر رقم زد.

یک خانواده مشهدی شب گذشته با پربایی سفره هفت سین و قرار دادن شمع در این سفره به دلیل بی توجهی به روشن ماندن شمع برای ساعاتی منزل خود را ترک گفتند و پس مراجعه با صحنه ای سیاه مواجه شدند.

این خانواده مشهدی که پس از روشن کردن شمع در سفره هفت سین برای به جا آوردن صله رحم از منزل خارج شدند به دلیل فراموشی از خاموش کردن شمع موجب ایجاد حریق در منزل مسکونی شدند.

مدیر حوزه ۲ عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در این رابطه به مهر گفت: این حادثه بامداد امروز و یک ساعت پس از زمان سال تحویل به وقوع پیوست.

مجید شادی بیان کرد: فراموشی این خانواده در خاموش کردن شمع برافروخته در سفره هفت سین بامداد امروز موجب شد شعله این شمع به سفره سرایت کند و بسیاری از وسایل این منزل دچار آتش سوزی شود.

او گفت: آتش نشانان این سازمان بامداد امروز پس از اطلاع از وقوع این حریق در کمترین زمان ممکن در محل حضور یافته و از سرایت آتش به تمامی منزل و ایجاد خسارت بیشتر جلوگیری کردند.

47231

کد خبر 405507

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ارش IR ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۹
    2 0
    حتما میخواید بگید سفره هفت سین هم ضرر داره..

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین