۰ نفر
۱۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۵:۳۱

کشف برخی تخلفات در بورسیه های غیرقانونی از جمله فعالیت های چالش برانگیز دولت حسن روحانی با مجلس نهم بود. سرپرست وزارت علوم می گوید این تخلفات بدون پیش زمینه قبلی نمایان شده است.

جعفر توفیقی که در ابتدای دولت یازدهم سرپرست وزارت علوم بود و بعد هم مشاور وزیر علوم شد در گفتگوی نوروزی خود با خبرآنلاین، موضوع کشف تخلفات بورسیه ها را چنین نقل می کند: «اولین جلسه دولت آقای روحانی، 27 مرداد بود که روز قبل من به عنوان سرپرست انتخاب شدم و در اولین جلسه هیات دولت حضور یافتم. آنجا رئیس جمهور از همه وزرا خواست تا گزارشی از وضع وزارتخانه ها تهیه شود تا مشخص شود ما چطور دولت را تحویل گرفتیم و شاخصها مشخص شود. این تکلیف به عهده من در وزارت علوم سپرده شد و من از معاونان خواستم تا این گزارش را آماده کنند. مقدمه این بورسیه ها از آنجا آغاز شد که گزارش تهیه شد و یک محرک هم این بود که اعتبار این بورسیه ها از کجا تامین شود؟ اگر خاطرتان باشد همان هفته اول اعلام کردم که فعلا بورسیه جدید تا اطلاع ثانوی قطع است. همان زمان هم موضع گیریها شروع شد که من رویه سابق را متوقف کردم. بنابراین برخی تصور کردند که این گزارش سیاسی بود اما این تکلیف در تمام وزارتخانه بود. گزارش بورسیه ها چون کمی پیچیده بود تا در زمان آقای دکتر فرجی دانا آماده شد.»

مشروح این گفتگو را که به موضوعاتی همچون صنعت نفت، استیضاح رضا فرجی‌دانا، نوع برخورد مجلس با گزینه های پیشنهادی رییس جمهور برای وزارت علوم و ... پرداخته است،‌ اینجا بخوانید.

۴۷۴۷

کد خبر 406997

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین