مجلس ترحیم حجت‌الاسلامی و جوادی دوشنبه ۱۷ فروردین برگزار می‌شود

مجلس ترحیم ۲ خبرنگار فقید کشورمان روز دوشنبه ۱۷ فروردین برگزار می‌شود.

تسنیم نوشت:مراسم ترحیم میلاد حجت‌الاسلامی و حسین جوادی خبرنگاران ورزشی تسنیم و وطن‌امروز که در سانحه سقوط هواپیمای ایرباس A320 در کوه‌های آلپ فرانسه جان خود را از دست دادند، روز دوشنبه 17 فروردین سال 94 برگزار می‌شود.

این مراسم از ساعت 15 تا 17 دوشنبه هفته آینده به میزبانی تسنیم و روزنامه وطن‌امروز و با همکاری و حضور انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی، انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامه‌نگاران، مسئولان ورزش، رؤسای فدراسیون‌ها، ورزشکاران تیم ملی و چهره‌های ورزشی، انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان و همچنین با حضور خانواده و بازماندگان این 2 خبرنگار فقید در مسجد امام صادق (ع) واقع در میدان فلسطین تهران برگزار خواهد شد.

پیش از این قرار بود روز سه شنبه مراسم جداگانه‌ای توسط انجمن ورزشی‌نویسان ایران برگزار شود که این مراسم برگزار نمی‌شود و تنها مراسمی که برگزار می‌شود، روز دوشنبه خواهد بود.

 

251 41

کد خبر 407272

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین