۰ نفر
۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۳:۱۵

روزنامه ایران نوشت:

شامگاه 31 فروردین ماه سال جاری مردی در تماس تلفنی و با صدای لرزان به مأموران پلیس 110 اعلام کرد همسرش را درخانه شماره 119 واقع در خیابان شیخ صفی به قتل رسانده است.

پس از این تماس شوک‌آور تیمی از مأموران کلانتری 106 نامجو همراه بازپرس سعید احمدبیگی از دادسرای امور جنایی تهران پای در قتلگاه گذاشتند و هنگام ورود به آپارتمان با پیکر بی جان زن جوان به نام «ژاله» روبه‌رو شدند و دیدند شوهر این زن بالای سر جسد ایستاده است.

«علی» 31 ساله در بازجویی‌ها گفت: چهار سال پیش با ژاله آشنا شدم. با وجود اینکه وی 8 سال از من بزرگ‌تر بود اما تصمیم به ازدواج با او گرفتم. بعد از عروسی‌مان ژاله با من بدرفتاری می‌کرد و کار به جایی کشید که من برای مدتی وی را رها کرده و به خانه مادرم رفتم. از آنجا که من و همسرم در آپارتمانی که پدرزنم در اختیار ما گذاشته بود، زندگی می‌‌کردیم روز شنبه تصمیم گرفتم به خانه‌ام بروم. فردای آن روز من به ژاله گفتم که نمی‌توانم با او زندگی کنم و پیشنهاد دادم از هم جدا شویم اما همسرم نپذیرفت. بر سر همین موضوع عصبانی شدم و او را کشتم و بعد با پلیس تماس گرفتم.

بنابر این گزارش، با دستور بازپرس احمدبیگی مرد همسرکش بازداشت شد و تحقیقات ادامه دارد.

 

17302

کد خبر 410634

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین