به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛امیرحسین صادقی که این روزها کاپیتان دوم استقلال بعد از عنایتی است و بازی هایش انتقادهای زیادی را به همراه داشته می گوید برای تماشای بازی های لیگ قهرمانان تا دیروقت بیدار می نشیند.
کاپیتان دوم آبی ها که چهارشنبه شب به استودیوی به اضافه فوتبال رفته بود در بخشی از حرف هایش درباره بازی های لیگ قهرمانان اروپا گفت:«بازی ها دیروقت است اما حداقل یک نیمه از مسابقات را می بینم . بازی بایرن را که تا آخرش دیدم . نمی شد از بازی بایرن گذشت. » بعد از حرف های او جاودانی با خنده گفت تا دیروقت بیدار می مانید و از تمرین روز بعد می افتید!
صادقی این روزها فشار زیادی را در استقلال تحمل می کند و دیگر آن پسر محبوب امیر قلعه نویی نیست. او در تیم ملی هم رقیب جوانی چون مرتضی پورعلی گنجی دارد که جایش را در ترکیب اصلی گرفته است.
4141
نظر شما