دولت تلاش دارد مذاکرات بودجه را در جلسات غیر علنی به نتیجه برساند.

محمدرضا فرزین سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی در گفتگو با فارس در مورد دلایل دولت مبنی بر قرار دادن 40 هزار میلیارد تومان درآمد یعنی 2 برابر سقف قانونی هدفمند کردن یارانه‌ها در لایحه بودجه گفت: در جلسه با اعضای کمیسیون برنامه دلایل دولت ذکر می‌شود.

این اقدام دولت در حالی انجام می شود که مجلس در زمان بررسی لایحه هدفمندسازی یارانه ها برای جلوگیری از رشد سریع قیمتها و افزایش فشار بر مردم سقف درآمدهای دولت از محل اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها را به 20 هزار میلیارد تومان کاهش داد ولی این اقدام دولت در عمل زیرپا گذاشتن مصوبه مجلس و اجرای لایحه ای است که مجلس آنرا رد کرده بود.

بر اساس پیشنهاد اولیه دولت میزان منابع حاصل از افزایش قیمت ها معادل 40 هزار میلیارد تومان ذکر شده بود که با مخالفت صریح نمایندگان کاهش پیدا کرد.به نظر می رسد دولت تلاش دارد فرایند بررسی این تخطی از قانون مصوب مجلس خارج از صحن علنی و طی مذاکرات کمیسیون برنامه انجام شود تا از این طریق امکان جلب نطر نمایندگان بدور از فشار افکار عمومی فراهم شود .در عمل آنچه به عنوان قانون هدفمند سازی یارانه ها به اجرا گذاشته می شود بیش از آنکه مبتنی بر اصلاحات مجلس باشد، با لایحه اولیه منطبق شود.

هرچند اولین تلاش در این زمینه به نتیجه نرسیده است و کمیسیون برنامه در جلسه امروز صبح خود دلایل دولت را برای تخطی از قانون هدفمندسازی یارانه ها نپذیرفته است ولی تجربه نشان داده دولت به هر ترتیبی سعی خواهد کرد خواسته خود را به کرسی بنشاند.

کد خبر 41225

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین