رییس جمهوری: فارس مهد تمدن، فرهنگ و معنویت کشور است

رییس جمهوری گفت: استان فارس در جنوب ایران مهد تمدن کهن ، فرهنگ و علم و ادب و یک پایگاه مهم معنوی است.

به گزارش ایرنا،حجت الاسلام دکتر حسن روحانی چهارشنبه در بدو ورود در فرودگاه شیراز در جمع خبرنگاران افزود: شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت ، مرکزیت فرهنگ و ادب با حافظ و سعدی و مرکزیت تمدن کهن باستانی با تخت جمشید و پاسارگاد و حضور عشایر غیور، ویژگی ها و لیاقت های خاص خود را دارد.

وی ادامه داد: در سفر استانی ، پروژه های سال های 94 و 95 و برخی پروژه های سال 96 که در هیات دولت تصویب شده در دیدارعمومی به اطلاع مردم خواهد رسید و جزییات آنها در نشست شورای اداری استان مورد بررسی قرار می گیرد.

رییس جمهوری بیان کرد :همچنین نظرات و مطالبات مردم را در این سفر می شنویم و امیدواریم نتایج آن برای مردم همراه با خیر و برکت باشد.

2929

کد خبر 412404

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • احمد محمدی دینانی A1 ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۹
    0 1
    خسته نبا شید حقیقتا به نظام وجه میدهید امیدوارم شاد وسلامت باشید.نیاز روحی روانی مردم زیاد است خواهشمندم به مراکز مشاوره وروانشناسی توجه وحمایت بیشتری بفرمایید. قدرت در ارامش است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین