۰ نفر
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰

مهدی پاکدل، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون معتقد است که فضای نمایشگاه کتاب تهران با محیط‌های دیگر متفاوت است و حتی شلوغی آن هم لذت‌بخش است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، او در این باره گفت: «من از نمایشگاه کتاب تهران خاطرات خوبی دارم و بارها به واسطه همین نمایشگاه، کتاب تهیه کردم اما اینکه چقدر این نمایشگاه بر سرانه مطالعه تاثیرگذار است نیاز به بررسی دارد.»

او ادامه داد: «نباید از نمایشگاه کتاب انتظار معجزه داشته باشیم چراکه آموزش فرهنگ کتابخوانی به روش کپسولی امکان پذیر نیست. درباره شلوغی نمایشگاه هم باید بگویم که فضای کتاب و کتابخوانی کسی را اذیت نمی‌کند و حتی شلوغی نمایشگاه هم لذت بخش است. »

بازیگر سریال «ستایش» با اشاره به تغییرات مشهود نمایشگاه کتاب تهران گفت: «نمایشگاه هر ساله از نظر کمیت  پیشرفت داشته و بزرگ‌تر شده است اما از نظر کیفیتی نیاز است تا کارشناسان نظر بدهند زیرا من در این حوزه تخصصی ندارم.»

او یادآور شد: «برای نتیجه گرفتن در نمایشگاه باید هزینه کرد اما این هزینه همیشه مالی نیست و گاهی نیاز به هزینه‌های فکری و زمانی است تا برنامه‌ای پایه‌ریزی شود که در آن کتاب و کتابخوانی مختص به این 10 روز نباشد.»

پاکدل در پایان اظهار کرد: «بیشتر مطالعات من در حوزه سینما و ادبیات است اما متاسفانه در سال‌های گذشته از کیفیت کتاب‌های این حوزه کاسته شده و بیشتر در حال حرکت به سمت کتابسازی هستیم، البته برخی ناشران بسیار قوی عمل کردند اما تا رسیدن به نقطه ایده‌آل فاصله زیادی داریم و باید همه دست به دست هم دهیم تا بتوانیم این فاصله را کم‌تر کنیم.»

۵۷۲۴۴

کد خبر 413946

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین