۰ نفر
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۵

اقتصادنیوز نوشت:

مصری‌ها برای اولین بار در دوسال گذشته به ازای خرید هر تن گندم کمتر از 200 دلار پرداخت کرده‌اند.

مشاهده اضافه عرضه بسیار زیاد در بازار گندم به خصوص از جانب روسیه منجر شده است مصری‌ها بر تقاضای گندم خود بیافزایند. Gasc که مسئول واردات گندم در مصر است درآخرین گزارش خود اعلام کرده‌ است در آخرین مناقصه خود اقدام به خرید 120 هزار تن گندم از رومانی و روسیه کرده است.

قیمت محموله ارسالی از روسیه 192 دلار و 22 سنت درهر تن بوده است که از کمپانی ویتول خریداری شده است. این قیمت با احتساب 39 دلار(به ازای هر تن) مالیاتی است که دولت روسیه برای صادرات گندم وضع کرده است.

قیمت گندم روسی در مقایسه با دیگر رقبا برای مصری‌ها ارزانتر است به طوری که هزینه تمام شده واردات هر تن گندم از روسیه به مصر کمتر از 204 دلار در هر تن است.

خالد حنفی، وزیر ارزاق مصر می‌گوید، بدون احتساب مالیات، بدلیل افت ارزش روبل، قیمت گندم روسی به شدت رقابتی و پایین است.

در خبرها آمده است وزیر کشاورزی روسیه پیشنهادی را مبنی بر کاهش نرخ مالیات از تاریخ 15 می مطرح کرده است. البته او اضافه کرده است این کاهش مالیات (در صورت اجرا) تا ابتدای ماه ژوئن اجرایی خواهد بود.


3939

 

کد خبر 414114

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین