نبرد با نادانی و کج‌فهمی سخت ترین مبارزه است

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه شغل معلمی شغل انبیا است و نبرد با نادانی و کج فهمی سخترین مبارزه است.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرانلاین  منطقه مازندران سید علی  قاسمی عصر دیروز 15 اردیبهشت ماه در مراسمی که به مناسبت مراسم  هفته معلم و هفته کارو کارگر و روز پدر در شیرگاه برگزار شد با اشاره به اهمیت خلقت انسان، گفت: هر چه از تمدن و فرهنگ در جهان مشاهده می شود از سوی انسان بوجود می‌آید.

وی با اشاره به نقش عقل در تکامل انسان افزود:  قوه عقلانی انسان موجب تکامل او می شود و  عقل به انسان دانایی داده و همچون روح  وجود انسان را ارزشمند می‌کند.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران اهل علم را بر اهل جهل برتر دانست و تصریح کرد: اولین کسی که دانایی را به انسان هدیه کرد خدا بود.

وی انبیا را معلم دوم انسان‌ها دانست و افزود: شغل معلمی شغل انبیا است و مبارزه با نادانی و کج فهمی سخترین مبارزه است.

قاسمی با بیان اینکه انسان توسط عقل و اندیشه جایگاه پیدا می کند، اظهار کرد: در یک موجود زنده خرد و عقل به انسان حیات می دهد.

وی افزود: قلب یک دانش اموز همچون زمین خالی است که معلم بر آن بذر می پاشد و معلم اساس شخصیت یک کودک را شکل می دهد.

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران معلمان  را سفیران علم و عاقلان یک جامعه دانست و گفت: معلمان دانایان یک ملت هستند و به جامعه هویت و فرهنگ می‌آموزند.

وی افزود: یکی از شاخص‌های جدی پیشرفت جوامع، میزان توجه مدیران جامعه به مسائل مدرسه است و به هر میزان تعلیم و تربیت مورد توجه قرار گیرد جامعه سالم تر خواهد بود.

قاسمی اظهار کرد: مقیاس دانش آموزان شهرستان سوادکوه شمالی با استان کمتر از یک درصد است ولی میزان معلمان این شهرستان بیش از یک درصد است و این نشان می دهد دولت تمام اهتمام خودش را برای دانایی بکار برده است.

در ادامه سید هادی حسینی  با گرامیداشت روز با شکوه پدر، میلاد مولای متقیان علی(ع)، هفته معلم و هفته کار وکارگر  گفت: همه آحاد مردم به معلم و معلمان نیز به معلم خود بدهکار هستند.

نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ  اظهار کرد: معلم برای همه  انسان‌ها اسطوره‌ است و همیشه در برابر این قشر از جامعه همه احترام خاصی قائل هستند.

وی با اشاره به اهمیت کار و کارگر در مبانی دینی  افزود:  مقام کارگر به اندازه‌ای است که پیامبر بر دستان او بوسه می زند.

در ابتدای مراسم منصوریان فرماندار سوادکوه شمالی ضمن خیر مقدم وبه مناسبت ولادت حضرت علی (ع)و هفته کارگر و روز معلم از همه دست اندر کارن برگزاری این مراسم تقدیر کرد.

گفتنی است: در این مراسم بعد از اجرای سرود ، دکلمه و اجرای موسیقی توسط استاد خوشرو از معلمان بازنشسته، دانش آموزان برتر و معلمان نمونه تقدیر به عمل آمد.

 

کد خبر 414245

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =