معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفت: مظنون اصلی حادثه مهاباد پس از دستگیری اعترافاتی داشته است.
این مطلب را سردار سعید منتظرالمهدی روز شنبه در حاشیه هجدهمین گردهمایی تخصصی معاونین اجتماعی فرمانده استان های سراسر کشور و در جمع خبرنگاران عنوان کرد.
وی افزود: مظنون در همان ساعات اولیه دستگیر و در اختیار دادسرا قرار گرفته که اکنون کارهای قضایی وی در حال انجام است. همچنین تعدادی مظنون نیز در این استان دستگیر شده و تحت بررسی قرار گرفته اند.
هیچ ردپایی از مظنونان انتظامی و امنیتی در پرونده وجود ندارد
منتظرالمهدی همچنین گفت: هیچ ردپایی از مظنونین انتظامی و امنیتی در پرونده حادثه مهاباد وجود ندارد و مظنون در همان ساعات اولیه دستگیر شد.
معاون اجتماعی ناجا افزود : در جریان حادثه مهاباد برخی شبکه های معاند با غلو کردن سعی داشتند جو را امنیتی کنن که با حضور به موقع ماموران استان و خویشتن داری نیروی انتظامی، جو آرامی برقرار شد.
وی همچنین گفت که این حادثه هیچ کشته ای نداشته است.
معاون اجتماعی ناجا در مورد آتش سوزی صورت گرفته در این حادثه افزود: چنین جوی ایجاد شده بود در حالیکه مردم نسبت به هتل و رییس هتل اعتراضاتی داشتند اما با ورود پلیس تمکین کردند و مشکل خاصی پیش نیامد. ضمن اینکه در مراجعه مامورین اماکن انتظامی اتفاقی رخ نداده است.
وی گفت: رییس هتل و خانواده نسبت به موضوع اطلاع داشته اند و این خانم نیز از بالکن پرت و فوت شد زیرا قصد داشت از یک بالکن به بالکن دیگری برود که متاسفانه پای وی سر خورد و از بالکن سقوط کرد.
شماری از شهروندان مهابادی پنجشنبه هفته گذشته در پی مرگ یک دختر جوان در یکی از هتل های این شهرستان دست به تجمع زدند و خواستار رسیدگی مسوولان به این حادثه شدند.
برخی از این تجمع کنندگان در یک اقدام احساسی پس از تجمع در برابر این هتل، خساراتی به ساختمان و تجهیزات آن وارد کردند.
معترضان در این تجمع خواستار مجازات سریع عامل مرگ این دختر جوان شدند که دو روز پیش بر اثر یک حادثه مشکوک از یکی از طبقات این هتل خود را به پایین پرت کرده و کشته شده بود.
اهداف برگزاری گردهمایی معاونین اجتماعی
معاون اجتماعی نیروی انتظامی هدف از برگزاری هجدهمین گردهمایی تخصصی معاونین اجتماعی فرمانده استان های سراسر کشور را تبیین، تعیین و تدوین برنامه های سال 94 در حوزه اجتماعی برشمرد و گفت: برنامه های سال 93 نیز آسیب شناسی و بررسی می شود.
وی با اشاره به دو اولویت معاونت اجتماعی در سال 93 با عنوان آموزش همگانی مبتنی بر درمان و رواج مشاوره و مددکاری اجتماعی، افزود: هم اکنون در 620 کلانتری و 45 مرکز در سراسر کشور دوایر مشاوره و مددکاری اجتماعی راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: بیش از 88 درصد برنامه های سال 93 در حوزه اجتماعی با راستی آزمایی و با وجود محدودیت اعتباری محقق شد.
منتظرالمهدی اضافه کرد: با وجود ظهور پدیده های اجتماعی متعدد از جمله نبود فرصت گفتمان برای والدین شاغل و فرزندان رها شده، مهارت مقابله ای و اجتماعی از طریق معاونت اجتماعی ناجا به مردم ارایه می شود.
منتظرالمهدی ادامه داد: از بیش از 370 هزار پرونده ارجاع شده به این مراکز بیش از 70 درصد آن به مسامحه رسیده و از چرخه قضایی و انتظامی خارج شده است.
وی خشونت را نخستین آسیب اجتماعی برشمرد و گفت: اگراین آسیب ،مدیریت نشود اتفاقاتی در پی خواهد داشت که غیرقابل جبران است براین اساس از برنامه های معاونت اجتماعی در سال 94 این است تا از بروز و ظهور خشونت جلوگیری شود تا این مساله در سطح جامعه کاهش یابد.
منتظرالمهدی در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد انتقاد از ساخت فیلم های پلیس هالیوودی از سوی مقام معظم رهبری، گفت: انتقاد ایشان نسبت به فیلم های ایرانی نبوده است چرا که از پلیس ایران تصویر پلیسی اخلاق و دین مدار به نمایش گذاشته می شود که سریال میکاییل از جمله این موارد است.
وی افزود: سریال میکاییل درباره پلیسی است که تلاش دارد وظیفه انسانی خود را انجام دهد و از وظایف خود کوتاه نمی آید تا به نتیجه برسد.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی اضافه کرد: هدف از ساخت سریالی مثل میکاییل، نشان دادن برقراری ارتباط مردم و اعتماد سازی مردم و پلیس، جلب مشارکت مردم و کاهش هزینه های انتظامی بود. براین اساس هرچه مردم به میدان بیایند و در کنار پلیس باشند، پلیس در انجام ماموریت های خود موفق تر عمل می کند.
وی با بیان اینکه امروزه امنیت پلیس و دولت محور منسوخ شده است، گفت: امروز امنیت مردم محور ملاک است تا در کنار پلیس قرار گیرند.
منتظرالمهدی اضافه کرد: ساخت انیمیشن های تاثیرگذار با کارکتر سیاساکتی با 100 برنامه از معضلات و مشکلات اجتماعی را در دستور کار داریم.
4646
نظر شما