به گزارش خبرآنلاین، در این فعالیتها که جزء برنامههای فستیوال «ظفره شتر» به شمار می رود، آشپزهایی از مهمترین رستورانهای ابوظبی، العین و دبی حضور یافته و برای دریافت جوایز «بهترین غذای مقبول»، «بهترین غذای اصلی» و «بهترین غذای شیرین» با هم رقابت می کنند. آنها باید غذایی حاوی گوشت شتر یا شیر و فرآوردههای آن تهیه کنند.
این مسابقه با استقبال گسترده اماراتیها و شهروندان خلیج فارس مواجه شده که شتر جایگاه خاصی در فرهنگ و آشپزخانههایشان دارد.
براساس بیانیه سازمان فرهنگ و میراث فرهنگی ابوظبی ارزش جوایز این مسابقه اعلام نشده است.
الحیات/2 فوریه
نظر شما