نگاه سنتی به بازاریابی محصولات صنایع دستی زنجان

حضور پررنگ صنایع دستی استان در بازارهای جهانی مستلزم بازاریابی با نگاه علمی است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با بیان اینکه همچنان نگاه سنتی به موضوع بازاریابی محصولات­ صنایع دستی زنجان حاکم است، گفت: در دنیای کنونی مفهوم بازاریابی به عنوان یکی علم تلقی می­شود و باید از ظرفیت فارغ­التحصیلان این عرصه برای حضور در بازارهای مختلف استفاده کنیم.

یحیی رحمتی از برنامه مصوب سازمان مرکزی و اداره کل استان برای برگزاری دوره­های مختلف آموزش بازاریابی صنایع دستی در سال جاری خبر داد و افزود: باید از تفکر کارشناسان این حوزه برای حضور پررنگ در بازارهای هدف استفاده کنیم و در این راستا بررسی راهکارهای برون رفت از نگاه سنتی به موضوع حائز اهمیت است.

وی با اعلام اینکه مس و چاقوی زنجان در سال گذشته به طور مشترک حرف نخست را در بازارهای فروش داشته­اند، عنوان می­کند: در سال های گذشته مس زنجان بی نام و بی نشان روزگار می گذراند؛ اما در سال گذشته با تبلیغاتی که بر روی تاثیر این فلز بر سلامتی شد، بار دیگر بازار مسگران زنجان رونق دوباره گرفته است.

به گفته رحمتی، بازار مسگران زنجان در داخل کشور جان دوباره­ای گرفته و انتظار می رود روز به روز بر تعداد مشتریان ظروف مسی در انواع مختلف افزوده شود.

مدیر کل میراث فرهنگی استان درباره حضور چاقو و شمشیر زنجان در بازارهای جهانی بیان می­کند: شمشیرهای خاص هنری آبکاری شده با برند استاد فرجیان در ترکیه مشتریان خاص دارد و در کشور عراق نیز چاقوی زنجان طرفداران خاصی دارد.

رحمتی درباره وضعیت فروش چارق زنجان در خارج از کشور بیان کرد: رنگ آمیزی چارق های زنجان زبانزد خاص و عام است و بیشتر در کشورهای شرق آسیا همچون ژاپن طرفداران خاصی دارد.

وی با تاکید بر آموزش های نحوه بازاریابی صنایع دستی زنجان به متقاضیان و علاقمندان به فعالیت در این عرصه گفت: در صورتی که بتوانیم محصولات را برای فروش شناسنامه دار کرده و از تکنیک های صادراتی در بازارهای هدف سود ببریم، می توانیم سهم صادراتی استان را ارتقا دهیم.

 

 

کد خبر 416301

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =