بیش از1 میلیارد ریال در قالب سبد غذایی در پلدختر توزیع شد

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) پلدخترگفت: سال گذشته تعداد یکهزار و 423 سبد غذایی به ارزش یک میلیارد و 667 میلیون ریال در اختیار خانواده های کودکان زیر 6 سال قرار گرفته است

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) پلدخترگفت: سال گذشته تعداد یکهزار و 423 سبد غذایی به ارزش یک میلیارد و 667 میلیون ریال در اختیار خانواده های کودکان زیر 6 سال قرار گرفته است.

علی میرزا خدایی در گفت و گو با خبرنگارخبرآنلاین ازتوزیع 400 سبد غذایی به ارزش 520 میلیون ریال بین کودکان زیر 6 سال خبرداد.

وی تصریح کرد: این سبد غذایی بین کودکان دچارمشکل سو تغذیه هستند توزیع شده است .

وی گفت: بسیاری از مشکلات و بیماری کودکان ناشی از سو تغذیه است و در این زمینه کمیته امداد پلدختر با توزیع سبد کالایی در راستای تامین بخشی از نیازهای این کودکان گام بر می دارد .

خدایی افزود: در اجرای این طرح مراکز بهداشت ، کودکان مددجو و نیازمندی که دچار سو تغذیه هستند را شناسایی و به کمیته امداد معرفی می کنند.
مدیر کمیته امداد پلدختر گفت: این نهاد نیز جهت بهبود وضعیت جسمانی هریک از کودکان سبد غذایی اهدا می کند

 

 

کد خبر 416608

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار