۰ نفر
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱
آخرین وضعیت درمان صالحی

پزشک معالج دکتر علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران، تمامی شایعات مربوط به درمان او را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی جامعه جراحان ایران، دکتر ایرج فاضل با تکذیب شایعات مربوط به درمان رییس سازمان انرژی اتمی کشور، گفت: از آنجایی که دکتر صالحی در هنگام انجام معاینات دوره ای (چکاپ) و کولونوسکپی دچار عارضه آسیب و سوراخ شدن بخشی از روده بزرگ شدند، تمام اقدامات فوریتی و درمانی در کوتاهترین زمان برای ایشان انجام شد.

وی افزود: عارضه کولونوسکپی در عین نادر بودن، یک اورژانس جراحی محسوب می شود و باید در کمترین زمان ممکن مورد رسیدگی و درمان قرار گیرد.

دکتر فاضل گفت: به همین منظور بیمار در کوتاهترین زمان به یکی از بیمارستانهای تهران منتقل و ضمن انجام معاینات اولیه در فاصله ای کمتر از 2 ساعت عمل جراحی اورژانسی صورت گرفت.

دکتر فاضل با بیان اینکه عمل جراحی تاییدی بر تشخیص اولیه پارگی روده بزرگ بود، افزود: ناحیه آسیب دیده ترمیم و اقدامات لازم انجام شد.

رییس جامعه جراحان ایران، سیر بیماری را پس از عمل جراحی رضایت بخش عنوان و تاکید کرد: تغذیه عادی و طبیعی بیمار آغاز شده و در صورت ادامه این روند مطلوب، وی در روزهای آتی مرخص می شود.

۴۷۴۷

کد خبر 416662

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نرگس RO ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۶
    6 1
    اقای دیپلمات امیدواریم دوباره شما را سالم و فعال در عرصه سیاست خارجی واستیفای حقوق ملت ببینیم.