عضو شورای شهر کرج : دکه های مطبوعاتی شهرمحل داد و ستد مواد مخدر شده است

در جلسه امروز شورا لوایح کمیسیون های عمران و برنامه و بودجه بررسی شد که از جمله مهمترین آنها دادن اختیار به شهرداری در خصوص تعییتن تکلیف زمین های بدون استفاده در سطح شهر و جهت ایجاد پارکینگ و یا کاربری های ضروری شهر است.همچنین یک لایحه دو فوریتی در مورد اجرای عملیات پروژه بزرگراه شمالی کرج و در امتداد آزاد راه همت مطرح شد.

نیوشا فتحی زاده-خبرآنلاین البرز:در ابتداي جلسه بحث تجليل از معلمان كه قرار است توسط شورا انجام شود مطرح شد. در اين مراسم كه سه شنبه اين هفته برگزار خواهد شد از 500 و پنجاه نفر از معلمان نمونه قدرداني مي شود و مهمان هاي ويژه اي نيز جهت سخنراني در مراسم حضور خواهند يافت.

در ادامه جلسه لايحه شهرداري در خصوص تعيين تكليف و دخالت شهرداري براي زمين هاي سطح شهر كه فاقد ديوار و حصاركشي مي باشد و بدون استفاده است مطرح شد.

حمید رضا ابوالحسني عضو شوراي شهر با اشاره به اينكه طرح موردنظر، مثبت مي باشد، ادامه داد: زمين هاي بسياري در سطح شهر وجود دارد كه خالي بوده و اكنون تبديل به زباله داني و مخروبه شده است. پس بهتر است كه مصوبه اي با ذكر قيد و شرط و در چهارچوب قانون جهت رسيدگي به وضعيت اين زمين ها از سوي شورا تصويب شود تا بتوان به رسالت حفظ زيباسازي شهر كمك كرد.

حجت الله غلامرضايي نیز با ذكر قانون 110 شهرداري توضيح داد: شهرداري مي گويد درخصوص نسبت به زمين و بناهاي مخروبه واقع در محدوده شهر كه در كوچه و خيابان قرار گرفته و در مغايرت با موازين شهري و زيبايي هاي شهر است ابتدا بايد به مالك تذكر داده تا در خصوص ديواركشي و يا تعيين تكليف آن اقدام نمايد و در غير اين صورت شهرداري وارد عمل شود.

رضا شريفي رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر،نيز با حمايت از طرح مذکورگفت: در اجراي اين طرح قرار نيست مالكيت صاحب زمين به خطر بيفتد، بلكه در راستاي قانون شهرداري به وي تذكر تعيين تكليف داده مي شود و خود اين موضوع موجب مي شود تا مالك از ترس اينكه مالكيت وي به خطر بيفتد،هرچه زودتردر خصوص ديواركشي و يا انجام هرگونه اقدامي براي زمين خود، انجام وظيفه كند.

دكتر صادق باغستاني در ادامه اين بحث به وجود ترافيك سنگين شهري و عدم وجود پاركينگ هاي كافي اشاره داشته و افزود: آنچه كه مطرح مي باشد اين است كه تعداد اين زمين ها در سطح شهر بسيار زياد است و مي توان بدون اينكه تملك اشخاص زير سوال برود با ذكر يك قيد مانند اينكه رضايت مالك جلب شود، به شناسايي اين اراضي پرداخته و زودتر به موضوع آنها رسيدگي شود. به عنوان مثال زميني در حد فاصل ميدان سپاه والفجر كه متعلق به دارايي است يا زميني در بلوار دانش آموز و پشت نمايشگاه هاي اتومبيل و همچنين قطعه زميني دیگر در روبروي مركز پزشكي نور موجود مي باشد كه مي توان از آنها براي كاربري پاركينگ استفاده كرده و در آينده نیز شهرداري می تواند در خصوص كاربري و تكليف نهايي آنها مي تواند تصميم گيري كند.

در ادامه این بحث ،با اعلام نظرات اعضاي شورا و راي گيري در خصوص آن، مصوب شد تا تصميم گيري براي چنين زمين هايي به صورت موردي انجام شود. به عبارتي موضوع از هر زمين به صورت جداگانه مطرح شده و زمان و نحوه دخالت شهرداري براي تعيين تكليف كردن آن زمین بررسي شود.

مريم قهرماني صارم، عضو کمیسیون حمل و نقل شورا با ذكر اينكه نقاط جانمايي شده در شهر نيازمند انجام يك كار اساسي است اذعان داشت: چطور مي شود که شهرداري به يك مركز درماني يا فرهنگي بدون مجوز پاركينگ مي دهد و حال دغدغه ما كمبود پاركينگ است، يعني به درستی اين اقدامات و جانمايي ها از ابتدا لحاظ نشده است.

وي ادامه داد: پيرو دغدغه هاي كنوني ما، ساماندهي دكه هاي سطح شهر به فوريت ضروري مي باشد؛ زيرا اين دكه ها زيرمجموعه سازمان ميادين است و امروز متاسفانه محل داد و ستد مواد مخدر مي باشد.

قهرماني ادامه داد: حال با این معضل بايد از اين ترسید كه نكند فرزندان ما به جاي آدامس و خوراكي از دكه هاي سطحش هر، مواد مخدر دريافت كنند. چرا بايد دكه هايي كه با كمترين هزينه اجاره اي فعاليت مي كنند، باعث بروز چنين مشكلات اجتماعي جدي در سطح شهر شوند و ساماندهی در خصوص آنها صورت نگرفته باشد.

در ادامه جلسه ،لايحه هاي از کمسیون برنامه و بودجه در صحن شورا بررسي شد. اولین لایحه در خصوص كمك به نيروي انتظامي و پرداخت 22 میلیون بدهي اين ارگان مي باشد كه مصوب شد اين مبلغ از بودجه ای كه قرار است به نيروي انتظامي داده شود، كسر گردد.

همچنين در لايحه اي ديگر مصوب شد تا در خصوص 50 درصد عوارض نوسازي يك پلاك ثبتي متعلق به سازمان انرژي اتمي بدين صورت عمل شود كه اگر مالک مورد نظر 70 درصد این عوارض را پرداخت كند، 30 درصد باقیمانده از كميسيون ماده 16 پرداخت خواهد شد، البته اين لايحه با قيد زمان واینکه تا نیمه سال آينده (95) در خصوص پرداخت آن مهلت داده شود،تصویب شد.

لايحه بعدي در مورد تقاضاي شهرداري براي استفاده از حساب مازاد سال بود كه جهت تسویه کردن بخشی از بدی های اشخاص بدهکار به شهرداری بود.

شريفي اين مورد توضيح داد: اين لايحه جهت تعيين تكليف بدهي اشخاصي حقيقي يا حقوقي است كه به شهرداري بدهكار مي باشد و در حسابرسي مساله بدهي آنها به عنوان گزارشات ارائه مي شود كه در اين خصوص كميسيون برنامه و بودجه سه بند تنظیم کرده است.

1) آنهايي كه سپرده انجام كار در شهرداري داشته، بدهي آنها از اين محل پرداخت شود.

2) يكسري افراد يا ارگان ها مثل دارايي، تامين اجتماعي و يا روزنامه ها كه بدهي از گذشته داشته و اكنون مراوداتي با شهرداري دارند، مثل روزنامه ها كه رپرتاژ آگهي دريافت مي كنند، اين بدهي از محل آگهي هاای آنها که از شهرداری دریافت می کنند،كسر شود.

3) ساير اشخاصي كه بدهي آنها تا سقف 2 ميليون تومان مي باشد، مشروط به اينكه مربوط به پايان سال 90 و قبل آن باشد از حساب مازاد سال تسويه شود.

این لایحه بعد از ذکر توضیحات لازم از سوی کمیسیون برنامه و بودجه ،توسط شورا تصویب شد.

در پايان جلسه نيز يك لايحه دوفوريتي در خصوص اجراي عمليات پروژه بزرگراه شمالي كرج و در امتداد شاخه شمالي آزاد راه همت و به روش EPCF مطرح شد.

علی اصغركمالي زاده معاون فنی و عمرانی شهرداری کرج،در خصوص اين پروژه توضيح دادپروژه بزرگراه شمالی کرج، علاوه بر بهبود عملكرد ترافيك شبكه معابر شهري تاثير بسزايي بر آزادراه تهران- كرج و كريدور ارتباطي و ترانزيتي غرب كشور به مركز دارد.

وي ادامه داد: اين پروژه که انجام آن 4 تا 5 سال به طول مي انجامد ، از پروژه هاي كلان شهري مي باشد،لذا نياز است تا از اعتبارات دولتي در اين خصوص استفاده شود. اما اين اعتبارات شامل پروژه هاي عمراني مي شود و چون اين پروژه غيرعمراني است، بايد به سمت قانون مناقصات رفته تا بتوان از اعتبارات دولتي در این خصوص استفاده كرد،همانطور كه در شوراي سوم و جهت انجام 6 تقاطع غير هم سطح شهر بدين صورت عمل شد.

به دنبال صحبت هاي ارایه شده در خصوص اين لايحه دو فوريتي، شورا مصوب كرد تا با قيد فراخوان جديد و طرح مناقصه پروژه مذكور، از طريق قانون مناقصات انجام پروژه پيگيري شود.

در حاشيه جلسه امروز نيز اعضاي شورا به وضعيت بسيار نامطلوب جاده قزلحصار اشاره داشته و خواهان انجام عمليات جدول گذاري، تعريض وموارد عملیاتی دیگردر اين مسیر شدند.

 

 

 

کد خبر 417305

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۷
    0 0
    دکه که قدیمی شده

آخرین اخبار