به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین، اولین قدم او برای این کار با شکست مواجه شد. میلانیهای میخواستند سرمربی اخراجی رئال مادرید را به شهر خود برگردانند که با پاسخ منفی این سرمربی مواجه شدند.
در قدم بعدی، روسونری ها به دنبال جذب ستاره سوئدی پاریسن ژرمن بودند که ناصر الخلیفی - مالک قطری باشگاه فرانسوی - اعلام کرد زلاتان فروشی نیست. آن ها به هیچ وجه حاضر نیستند غول سوئدی خود را از دست بدهند.
بدین ترتیب دومین پروژه تیم پر افتخار میلان هم به شکست منجر شد.
حالا روسونری استارت سومین حرکت خود را زده است. آن ها می خواهند ستاره برزیلی بارسا را به سن سیرو بیاورند. دنی آلوز به توافقات مالی لازم با بارسا دست نیافته و میلان می خواهد از این فرصت استفاده کند تا این ستاره پا به سن گذاشته را جذب کند.
برلوسکونی آخر هفته گذشته اعلام کرد قصد ندارد میلان را بفروشد و میخواهد خودش آن را به روزهای اوج برگرداند.
43 43
سیلویا برلوسکونی در تدارک ساختن یک میلان قدرتمند برای فصل پیش رو است. او به منظور این امر، در پی جذب ستاره هایی بزرگ برای راه راه های قرمز و سیاه شهر میلان است.
کد خبر 423952
نظر شما