معاون اول قوه قضائیه، حکم قطعی مهدی هاشمی را ۱۰ سال حبس اعلام کرد.

 

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضائیه گفت: حکم قطعی صادر شده برای پرونده مهدی هاشمی ۱۰ سال حبس بوده و این حکم توسط دادگاه تجدیدنظر تایید شده است.

24503

کد خبر 424987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیری IR ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۱
    7 4
    خوشبختیم که بعدازسالها بالاخره اقازاده مجرم شناخته شد
  • بی نام A1 ۱۳:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۱
    6 6
    اینها برای خراب کردن هاشمی این کارها رامی کنن ولی نمی دانند که هاشمی روز به روز بین مردم عزیزتر میشود
  • بی نام A1 ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۱
    4 7
    خانواده هاشمی باید با ناخن گیر توسط مردم اعدام شوند
  • درویش IR ۱۵:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۱
    4 6
    یه بار جستی ملخک ،دوبار جستی ملخک ، آخرش کف دستی ملخکسلام احسنت بر قوه قضاییه و همه خیلی خوشحالیم از اینکه بالاخره این اقازاده هرچند اندک ولی بالاخره در دام عدالت افتاد مرحبا به قاضی پرونده الحق خیلی کار سختی داشته
  • مجتبی A1 ۱۸:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۱
    0 1
    ضمن تشکر از قوه قضاییه در اجرای عدالت و مجازات مجرمین دانه درشت لازم است که این جرایم که متاسفانه چند سالی است که توسط مدیران ارشد نظام یا وابستگان آنها انجام میشود بصورت علمی و اصولی ریشه یابی شوند. چرا که واقعا بسیاری از این افراد که این روزها در مزان اتهام هستند واقعا روزگاری نه چندان دور از ستونها و سرمایه های اصلی نظام بودند. نکند خدای نکرده در دام توطئه بزرگ دشمنان افتاده باشیم و بدست خود به نظام خودمان ضربه بزنیم. فارغ از نامها اینگونه پرونده ها لازمست با حساسیت بیشتری بررسی شوند. باور اتهام برخی مدیران واقعا مشکل و درد آور است. خداوندا نظام مارا از شر شیطان و شیطان صفتان حفظ بفرما.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین