ما باید با تمام وجود پشت دولت آقای روحانی بایستیم و از دولت ایشان حمایت کنیم. حتی من یک اصطلاحی بهکار بردهام که بعضیها مکدر شدند، ولی همچنان معتقد هستم این اصطلاح درست است.
من گفتهام ما باید از دولت آقای روحانی مانند مردمک چشممان مراقبت کنیم و در این حد عزیز و محترم بدانیم و از او حمایت کنیم. دلیل آن بسیار واضح است؛ بعد از اینکه آقای روحانی رأی آورد، رهبری اصلاحطلبان، بهصورت صریح و علنی موضعگیری کردند و از آقای روحانی حمایت کردند. همینطور آقای هاشمیرفسنجانی و بسیاری از اصلاحطلبان دیگر نیز حمایت کردند. برخی از اصلاحطلبان از داخل زندان رسما و عملا حمایت کردند. بخشی از آن ١٩ میلیون رأی، رأی بدنه اجتماعی اصلاحطلبان بود. بنابراین مردم اسباببازی ما نیستند که از اعتبار اجتماعیمان استفاده کنیم و بگوییم رأی بدهید و بعد که مردم آمدند به آقای روحانی رأی دادند، پس از دو یا چند سال بگوییم آقای روحانی به ما مربوط نیست و به ما ارتباطی ندارد؛ رفتار اصلاحطلبان باید مسئولانه باشد.
در بازار عرفی است که میگویند فلانی پشت چک را امضا کرده؛ درست است چک برای من نیست ولی من پشت آن را امضا کردهام و با پشتنویسی آن میگویم به اعتبار من شما این چک را قبول کن. حالا اصلاحطلبان در انتخابات، پشت چک آقای روحانی را امضا کردهاند پس نباید زیرش بزنند.
17302
صادق زیباکلام به روزنامه شرق گفت:
کد خبر 425277
نظر شما