بازیگران اصفهانی از رسوم ازدواج خود می گویند/پخش«خب رسم دیگه» از شبکه اصفهان

مستند «خب رسم دیگه» به همت زوج جوان اصفهانی با هدف نقد و بررسی و معرفی آداب رسوم پسندیده ازدواج در اصفهان تولید و در حال پخش است که در اپیزودی از آن بازیگران اصفهان صادقانه از رسوم ازدواج خود صحبت می کنند.

نجمه اسداللهی، نویسنده و تهیه کننده «خب رسم دیگه» در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین با بیان اینکه هدف از تولید این مستند تحلیل آداب و رسوم درست و نادرست ازدواج در اصفهان است، اظهار داشت: این مستند از سه سال گذشته با کارگردانی همسرم «علی فروزان‌نژاد» کلید خورد ضمن آنکه تحقیق و پژوهش انجام شده برای تولید محتوای آن به مدت 8 سال طول کشیده است.

وی با بیان اینکه مستند «خب رسم دیگه» در 13 قسمت 30 دقیقه‌ای از صدا و سیمای مرکز اصفهان در حال پخش است، افزود: پخش این مستند از 15 خرداد آغاز و تا 28 همین ماه ادامه خواهد داشت.

نویسنده و تهیه کننده مستند «خب رسم دیگه» با تاکید بر اینکه این مستند در سه اپیزود تهیه شده است، ادامه داد: اپیزود اول این مستند به بررسی خانواده‌ای می‌پردازد که دختر اول این خانواده 40 ساله و دندانپزشک است و به دلیل سخت‌گیری‌های زیاد هنوز ازدواج نکرده است.

وی با بیان اینکه دختر دوم این خانواده نیز کارشناسی ارشد صنایع است که نسبت به دختر اول معقول است و با ساختار شکنی که می کند به دیده عقل و منطق به ازدواج نگاه می‌کند، ادامه داد: فرزند سوم این خانواده 5 نفره نیز پسری است که علی رغم هیچگونه توان مالی، شغل، درآمد ودارا بودن منزل و یا خودرو ازدواج کرده و بیش از 2.5 سال است که در دوران عقد به سر می‌برد.

اسداللهی با اشاره به اینکه اپیزود دوم این مستند در کوچه خاطره‌ها طراحی شده است، افزود: دراین اپیزود بازیگران مطرح اصفهانی صادقانه آداب و رسوم ازدواج خود را با نشست بر روی سکویی در این کوچه تعریف می‌کنند که در این بخش از هنرمندانی همچون حسن اکلیلی، سعید محقق، محمد علی میاندار، مهدی باقر بیگی، حسین حشمتی، مرتضی حسینی استفاده شده است.

وی در خصوص اپیزود سوم این مستند نیز ابراز داشت: در این بخش مادر خانواده که در اپیزود اول نقش دارد به بیان خاطرات خود، مادر و یا مادر بزرگ خود در زمان ازدواجشان می پردازد که بسیار آموزنده است.

نویسنده و تهیه کننده مستند «خب رسم دیگه» ادامه داد: امیدواریم عموم مردم و به ویژه جوانان اصفهانی با دیدن این مستند نسبت به ازدواج دید بازتری پیدا کنند تا از شکسته شدن حرمت بزرگترها در زمان ازدواج جلوگیری شود.

گفتنی است که مستند «خب رسم دیگه» هر شب از ساعت 23:15 تا 23:45 دقیقه از سیمای مرکز اصفهان روی آنتن می‌رود.

4646

کد خبر 425500

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بي نام IR ۱۲:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۳
    1 0
    اگر منظور از عنوان برنامه "خب رسم است ديگر" باشد كه غلط املايي دارد...بايد نوشته شود "خب رسمه ديگه" معلوم نيست اين غلطهاي املايي و نگارشي تا كجاها بايد ادامه پيدا كنند حتي از رسانه ملي هم شاهد نهايت بي دقتي در اين خصوص هستيم.
  • بی نام A1 ۲۲:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۵
    1 0
    برنامه‌خیلی‌جالبی‌بود‌دوسش‌داشتم‌ای‌کاش‌ادامه‌داشت

آخرین اخبار