صلاح الدین دمیرتاش، رهبر حزب دموکراتیک خلق ها، تیراندازی و انفجارهای اخیر در ترکیه را بدون حمایت افرادی در دولت ترکیه ناممکن دانست.

 

 

حزب دموکراتيک خلق ها با اکثريت کرد و مورد حمايت چپ های ترکيه که برای اولین بار به پارلمان راه یافته ائتلاف با حزب حاکم عدالت و توسعه را مردود دانسته است.

دمیرتاش گفت: «احدی بدون حمایت دولت نمی تواند از سوریه با بمب در دست وارد ترکیه شود و دقایقی پیش از سخنرانی من دو بمب را منفجر کند. عناصری که در داخل کشور و دولت با مهاجمان مرتبط هستند باید شناسایی شوند.»

این اظهارات آقای دمیرتاش در حالی است که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه، اخیراً با انتقاد از کشورهای غربی و تروریست خواندن کردها گفت غرب ترکمن ها و اعراب سوریه را بمباران و از «تروریست های کرد» حمایت می کند.

در دو انفجاری که دو روز قبل از برگزاری انتخابات پارلمانی در تجمع انتخاباتی حزب آقای دمیرتاش در شهر کردنشین دیاربکر روی داد چهار نفر کشته و ده ها تن زخمی شدند.

پس از انتخابات یک فعال اسلامگرا که رئیس یک گروه خیریه بود در استان دیاربکر ترور شد. در درگیریهایی که بدنبال کشته شدن وی در این استان روی داد سه نفر دیگر جان باختند.

52310

کد خبر 425521

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سپیده IR ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۳
    28 25
    آیا باور کنیم که عصر نسل‌کشی‌ها د ترکیه به پایان رسیده است؟ آیا دیگر شاهد نسل‌کشی ارامنه و کرد و آشوری و یونانی و... نخواهیم بود؟
  • بی نام A1 ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۳
    25 25
    اردوغان همانند عربستان خل و بی مخ است ....آخه مردکه عوضی اگر انفجارها کار شما نبود چرا دو روز قبل کردها را تروریست خطاب کردی؟ هم عربستان و هم ترکیه این دروغ ها را از اربابان خود آمریکا و اسراییل یاد گرفته اند
    • بی نام IR ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۴
      11 13
      اردوغان مخ نداشت ترکیه رو بدون یک لیتر نفت و گاز اقتصاد 16 دنیا و6امین اقتصاد اروپا و یکی از بیست کشور صنعتی دنیا نمیکرد.اکیپ اردوغان از بهترین اکیپهای دنیاست.نه مثل بعضی ها که با منابع سرشار نفت و گاز اقتصاد و صنعت معنی نداره
  • بی نام IR ۱۴:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۳
    22 37
    خاک تو سرت دمیرتاش که خوشحالی ازینکه مردم کشورت کشته یا مجروح میشند.خیانتکار اشغال
    • بی نام A1 ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۳
      32 29
      وقت خروج مستاجرین رسیده اناتولی صاحب خونه دره که اونم کرد اریاییه
    • ایرانی A1 ۱۷:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۳
      24 12
      حالا کی خوشحالی کرده؟ این بنده خدا خودش اونجا بود. هدف اصلی خود دمیرتاش بود که نگرفت. بمب در چند متری این آقا در حال سخنرانی منفجر شد.
    • بی نام A1 ۰۵:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۴
      5 4
      یا شما مطلب رو خوب نخوندید یا از بس حساس ودلواپسی اینجوری ناسزا میگید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین