به گزارش ایسنا،غضنفری در مراسم سالروز تشکیل سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی در خرمآباد، افزود: سالگذشته 43 میلیارد تومان برای آ بیاری تحت فشار استان اختصاص یافت و امسال نیز تا پایان سال 10 هزار هکتار تحت آبیاری تحت فشار قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه تا پایان سال 94 هشت ایستگاه پمپاژ دیگر از محل منابع بهبود راندمان آب به بهرهبرداری میرسند، اظهار کرد: در سفر هیات دولت به لرستان 70 میلیارد تومان به حوزه آب اختصاص یافت که از این اعتبار 30 میلیارد برای بهبود راندمان و تامین آب به سازمان جهاد کشاورزی تخصیص یافت.
وی با بیان اینکه اگر عدم بارندگی در بخش جنوبی استان و سرمازدگی در شهرستانهایی مانند نورآباد پیش نمیآمد قطعا امسال یکسال رویایی در تولید محصولات کشاورزی داشتیم، تصریح کرد: در صورت تامین آب سالانه پنج تا ششهزار هکتار باغ در راضی شیبدار استان ایجاد میشود.
لازم بهذکر است، در این مراسم از مهندسین نمونه عضو سازمان بسیج مهندسین کشاوری و منابع طبیعی لرستان تجلیل شد.
4646
نظر شما