حوزه نیوز نوشت،آیت الله موسوی اردبیلی در ديدار شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر قم با بيان اينكه خدمت كردن در قم امتياز است گفت: قم در روايات موقعيت خاصي داشته و از جايگاه ويژهاي برخوردار است و بايد فرصت خدمت در اين شهر را قدر بدانيد.
این مرجع تقلید اظهارکرد: از اين انتخاب خرسنديم و سابقه شهردار جديد قم را از آقايان اصفهان جويا شدهايم و به نيكي از خدمات ايشان ياد شده است و در اصفهان خدمات قابل تمجيدي انجام شده است.
آیت الله موسوی اردبیلی با اشاره به سابقه دانشگاهي شهردار قم اظهار كرد: اميدواريم كه بين شهرداري و مجموعههاي دانشگاهي نيز ارتباط خوبي برقرار شود.
اين مرجع تقليد با اشاره به فعاليت دانشگاه مفيد گفت: اين دانشگاه امروز به جايگاه خوبي رسيده است و روند پيشرفت خود را طي ميكند.
وی با بيان اينكه خدمت كردن در قم امتياز است گفت: قم در روايات موقعيت خاصي داشته و از جايگاه ويژهاي برخوردار است.
4646
نظر شما