به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در اصفهان، تا دو روز گذشته خراسانی رییس سازمان بسیج سازندگی، ابوالحسنی معاون وزیر اقتصاد، محمود محمدی عضو سابق شورای شهر اصفهان و مهدی جمالی نژاد معاون هماهنگی امور بین المللی شهرداری اصفهان به عنوان گزینه های انتخابی برای شهرداری اصفهان مطرح بودند که روز گذشته ابوالحسنی در این زمینه استعفا داد.
یکی از اعضای شورای شهر اصفهان در این زمینه به خبرآنلاین گفت: اکثریت قاطع شورا به یکی از گزینه ها که چهره ملی است معتقدند اما با توجه به اینکه اکنون در نیمه دوره چهارم شورای شهر اصفهان قرار داریم مصلحت بر این است که فردی در دو سال آینده شهردار اصفهان شود که آشنایی کامل به بدنه شهرداری اصفهان داشته باشد.
بر این اساس و با توجه به گفتههای دیگر اعضای شورای شهر در محافل غیر رسمی به نظر میرسد جمالی نژاد با احتمال قریب به یقین به شکل رسمی روز شنبه به عنوان شهردار اصفهان معرفی می شود.
البته نباید این احتمال را از نظر دور نگه داریم که ممکن است در لحظات آخر به هر دلیلی فرد دیگری بر کرسی شهرداری اصفهان جای بگیرد.
4646
نظر شما