گلریزان برای تامین 10 میلیارد تومان و آزادی 111 نفر در استان یزد

۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آزادی 111 زندانی محکوم جرایم غیر عمد استان مورد نیاز است.

مدیرعامل ستاد دیه استان یزد با اعلام این خبر، ابراز امیداوری کرد تا با همت خیرین و مردم استان، زمینه آزادی این افراد فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، اسلام افشون روز گذشته در جمع خبرنگاران حاضر شد و درخصوص آخرین وضعیت زندانیان مالی به بیان توضیحاتی پرداخت.

وی در ابتدا به بیان گزارشی درخصوص برگزاری جشن گلریزان سال گذشته پرداخت و گفت: امسال بر اساس نقاط ضعف و قوت جشن های گذشته برنامه ای پویا تر را اجرا خواهیم کرد تا بتوان هم در جهت فرهنگ سازی قدم برداشت و هم بتوان کمک های بیشتری را جذب کرد.

افشون در این رابطه گفت که متاسفانه 111 نفر به بدلیل جرائم مالی غیرعمد در زندان بسر می برند که برای آزادی آن به 10 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

اسلام افشون در ادامه سخنان خود به تاریخ برگزاری جشن گلریزان شهرستان یزد اشاره کرد و گفت: این مراسم روز ۹ تیر ماه برابر با ۱۳ رمضان در سالن شهید عباسپور برق منطقه ای استان یزد برگزار خواهد شد و همانند سال های گذشته در سایر شهرستان ها نیز مراسم اینچنینی برگزار می شود.

وی با تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در جشن های گلریزان ابراز امیدواری کرد تا بتوان همه زندانیان را آزاد کرد.

4646

کد خبر 427601

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین