در این برنامه که مدیرعامل به همراه برخی از معاونین و مدیران شرکت آبفا حضور داشتند ضمن پاسخگویی به درخواستهای شهروندان نمازگزار مقرر شد تمامی درخواست های وصول شده جهت رفع مشکل به واحدهای مربوطه انعکاس و پیگیری لازم به عمل آید.
در ادامه این برنامه، نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر خرم آباد ضمن بازدید از محل استقرار همکاران شرکت آب و فاضلاب از زحمات مجموعه شرکت در پاسخگویی به مردم تقدیر و تشکر نمودند .
همچنین کرم وند مدیرعامل شرکت آبفا گزارشی از وضعیت این شرکت در راستای خدمات رسانی مطلوب به شهروندان ارائه داد.
لازم به ذکر است که در این برنامه بروشورهایی با موضوع صرفه جویی در آب بین نمازگزاران توزیع شده است.در پایان این برنامه مدیرعامل به همراه همکاران شرکت کننده در طرح شمیم خدمت در مراسم نماز جمعه شرکت نمودند.
4646
نظر شما