مسئول امور شهرستانهای اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان از افزایش نظارت بر اماکن پذیرایی و خدماتی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ حسین میرزایی با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان از تشدید نظارت بر اماکن پذیرایی و خدماتی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

وی با بیان اشاره به تقارن تابستان امسال با ماه مبارک رمضان اذعان داشت:تمامی واحدهای پذیرایی قبل از اذان مغرب تعطیل بوده و تنها اماکنی که اقدام به اخذ مجوز رسمی از واحد گردشگری این اداره کل جهت ارائه خدمات به گردشگران نموده اند فعال می باشند.

میرزایی بر لزوم حفظ حرمت ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: نمایندگی میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در تمامی شهرستانها با تخلفات صنفی در واحدهای گردشگری برخورد خواهد نمود.

4646

 

کد خبر 428661

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار