به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکصد و شصت و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با نطق های پیش از دستوری آغاز شد که انتقاداتی از شهرداری تهران را به همراه داشت. در مهم ترین آنها نایب رییس شورای شهر تهران از هزینههای شهرداری برای ماه رمضان انتقاد کرد.مرتضی طلایی صبح امروز در جلسه علنی شورای شهر تهران و در تذکر پیش از دستور خود با اشاره به اهمیت حذف پیمانکاری از برنامههای فرهنگی، گفت: قرار است برنامهای در فرهنگسرای توچال برگزار شود که پیشبینی هزینه برای پک پذیرایی آن دو میلیارد تومان است و برای برنامهای تحت عنوان شبی با کهکشانها بودجهای حدود 6 الی 8 میلیارد تومان برآورد شده است، جای سوال است که چرا این هزینههای سنگین قرار است صرف شود.
وی با اشاره به بازدیدش از محله مشیریه، گفت: یکی از مشکلات اهالی محله مشیریه، موضوع دسترسی به بزرگراه امام علی(ع) است، چراکه رمپ این بزرگراه در داخل کارگاه بزرگراه شوشتری قرار گرفته و مشکلات عدیدهای برای مردم ایجاد کرده است.
طلایی همچنین از کم لطفی شهرداری به مقبره 15 خرداد در این محله اشاره کرد و گفت: به نظر میرسد شهرداری میتواند نماد این مقبره را به زیبایی ایجاد کند.
نایب رییس شورای شهر تهران با انتقاد از عملکرد استانداری و وزارت راه در این محله گفت: از سال 90 قرار است استانداری گردنه شهید تنباکویی را ساماندهی کند و حتی تملکات موضوع نیز صورت گرفته اما این مهم رخ نداده است.
طلایی همچنین از بیتوجهی به دستور شهردار درخصوص تفکیک مسائل فرهنگی از معاونت اجتماعی انتقاد کرد و گفت: قرار بود فعالیتهای فرهنگی شهرداری در ماه رمضان به سازمان فرهنگی و هنری داده شود اما این مساله صورت نگرفته و حتی ردیف بودجه فرهنگی نیز جدا نشده و باید بررسی در این خصوص صورت گیرد.
انتقاد از تغییر خودسرانه نام ایستگاه متروی جهاد
در ادامه جلسه شورای شهر، رییس کمیته نامگذاری شورای شهر تهران نسبت به اقدام خودسرانه شهرداری درخصوص تغییر نام ایستگاه متروی «جهاد» به «شهدای رسانه» انتقاد کرد.
مجتبی شاکری در تذکر پیش از دستور خود با بیان اینکه پرسشهای جدی در مورد اقدامات کمیسیون ماده 5 ، ماده 100 و سازمان نظام مهندسی در مورد مساله ساخت و سازهای تهران وجود دارد، گفت: اعضای شورا در مورد رسیدگی به تخلف مجتمع تجاری علاءالدین زحمات زیادی کشیدند اما حالا ماجرا در حال برعکس شدن است و باید شورای شهر در مورد این مساله نظارت داشته باشد.
وی همچنین در مورد سرانجام مسجد ولیعصر نیز گفت: ساخت و ساز این مسجد متوقف شده و قرار بود مسوولان پروژه طرح احداث گنبد و مناره را برای تایید به شورا بیاورند، اما بدون تایید طرح در حال ساخت و ساز هستند.
رییس کمیته نامگذاری شورای شهر تهران با اشاره به تغییر نام ایستگاه متروی «جهاد» به «شهدای رسانه» ، گفت: این نامگذاری غیرقانونی است و نباید شهرداری به مانند بوستان یاس، نام این ایستگاه را تغییر دهد.
شاکری با بیان اینکه مدیریت شهری به منظور پاسداشت خبرنگاران، خیابان، بوستان و فرهنگسرایی به نام آنها نامگذاری کرده، گفت: حالا مسوولان شهرداری جوگیر شده و نام ایستگاه مترو را تغییر دادند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جابهجایی محل برگزاری نمایشگاه قرآن از مصلی به محل باغ موزه نیز گفت: نباید صرفا به میزبانی کفایت کرد و امکانات دیگری برای شهروندان مهیا نکرد و این در حالی است که دسترسی به باغموزه بسیار سخت است.
سروری: نمیدانم چرا اعضای شورای شهر از طریق رسانهها و بلندگو با هم صحبت میکنند
همچنین رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران از تدوین سامانه تنقیحی مصوبات شورا خبر داد.
پرویز سروری اظهار داشت: تشیع 270 شهید در تهران نمایشی از قدرت و عزت ملت بود و در این مراسم از تمام جناحها حضور داشتند و پیامی را به همه دنیا دادند که این ملت با تمام آرمانها ایستاده است و عقبنشینی نمیکند.
وی اظهار داشت: در پی این اقدام، مجلس شورای اسلامی نیز مصوبهای را تصویب کرد و دست دولت و ملت را برای تحقق آرمانهای انقلابی خود باز کرد تا مذاکرهکنندگان برای توافق خوب و عدم توافق بد بتوانند اقدام کنند.
سروری افزود: اگر مذاکرهکنندگان توافق خوب یا عدم توافق بد را داشته باشند، جمهوری اسلامی ایران در این مذاکرات پیروز شده است.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما از تیم مذاکرهکنندگان که سربازان دیپلماتیک کشور هستند این توقع را داریم که ضمن راستیآزمایی به خواستهها و مطالبات مردم در قالب یک توافق خوب و عدم توافق بد به نتیجه برسند.
وی با اشاره به اینکه موضوع مذاکرات هستهای، ملی است، گفت: همه مردم معتقدند که مذاکرهکنندگان باید در چارچوب قانون و جلوگیری از خطوط قرمز اقدام کنند.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران به جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در هفته گذشته و اظهارات دوستی عضو شورای شهر به نحوه عملکرد کمیسیون نظارت اشاره کرد و گفت: مطالبی در جلسه گذشته مطرح شد که اگر در جلسه غیرعلنی یکشنبه عنوان میکردند، بنده نیز در آن جلسه پاسخگو بودم.
وی گفت: نمیدانم چرا اعضای شورای شهر از طریق رسانهها و بلندگو با هم صحبت میکنند و بنده خیلی تمایل داشتم یکبار این عضو شورای شهر در کمیسیون سؤالات خود را مطرح کند تا دغدغههای وی حل شود و به یک فضای مناسبی دست پیدا کنیم.
سروری افزود: نظارت یک حلقه مفقوده نه در شورای شهر بلکه در کشور است و با ناکارآمد بودن نظارت مواجه هستیم و باید اقدامی کنیم تا بتوانیم نظارت را به یک توانمندی برسانیم.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران افزود: امروز با قانوندانان قانونشکن در جامعه مواجهیم که منافع خود را تأمین میکنند.
وی گفت: نظارت باید چابک و هوشمند باشد و رسیدن به چنین نظارتی در مدت زمان کوتاهی امکانپذیر نیست.
سروری ادامه داد: اینکه یک نظارت موردی در مسائل داشته باشیم مؤثر نیست و باید در فرایندهای شهرداری نظارت کنیم و مانع اتحاد نفع و سود مجری و متولی شویم.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر در حال تدوین سامانه تنقیحی مصوبات هستیم که نمایندگان را به امکانی میرساند تا تمام مصوبات و سوابق را در دسترس داشته باشد.
پیشنهاد جدیدی برای ایجاد 5 یتیمخانه تخصصی در پایتخت
عضو کمیسیون برنامهریزی شورای شهر تهران نیز از مدیریت شهری درخواست کرد که 5 یتیمخانه تخصصی در پایتخت ایجاد کند.
عباس جدیدی در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر با ارائه پیشنهادی درخواست کرد که مدیریت شهری نسبت به راهاندازی و ایجاد 5 یتیمخانه در سطح شهر تهران اقدام کند.
وی با بیان اینکه باید به موضوع جذب و تربیت کودکان آسیبپذیر توجه کرد، گفت: پیشنهاد میشود شهرداری با ایجاد این یتیمخانهها، بتواند گام موثری در راستای تربیت، آموزش و ایجاد اشتغال این کودکان که زمینههای آسیب را نیز دارند، فراهم کنند.
عضو کمیسیون برنامهریزی شورای شهر تهران در مورد یتیمخانه پیروزی نیز گفت: این یتیمخانه قابلیت آن را دارد که در پهنه جنوب شرق تهران به صورت پایلوت فعالیت کرده و بتوانند نسبت به پوشش کودکان این پهنه اقدام کنند.
47237
نظر شما