معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از آغاز برداشت میوه های تابستانی در باغات این استان ،خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری خبرانلاین حمیدرضا دانش افزود : میوه های باغی تابستانی چهارمحال و بختیاری شامل انواع زردآلو، گیلاس، آلبالو، آلوچه، هلو، شلیل و سیب درختی می باشد.

وی افزود: میوه باغات این استان علاوه بر تأمین مصرف بازار داخلی، روانه بازار استانهای اصفهان، تهران، فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد هم می شود

دانش یادآور شد: محصول میوه استان چهارمحال و بختیاری، به دلیل رشد در محیط کوهستانی و خنک و بهره مندی از آب کافی در زمان گلدهی درختان، ضمن برخورداری از طعم و مزه بسیار خوب، از کیفیت ممتاز و بالایی بویژه در تهیه عصاره میوه برخوردار است.

استان چهارمحال و بختیاری در حال حاضر دارای 40 هزار و 890 هکتار باغ است که 30 هزار و 704 هکتار آن بارور می باشد

کد خبر 430270

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =