ایران، موضوع اعلام نشده سفر روز یکشنبه هفته آینده وزیر خارجه ایالات متحده به خلیج فارس خواهد بود.

بنابرگزارش خبرآنلاین به نقل از سایت اینترنتی روزنامه «کریستین ساینس مانیتور»، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که هیلاری کلینتون روز یکشنبه در جلسه بحث و تبادل نظر «جهان اسلامی-آمریکایی» صحبت خواهد کرد. میزبان این گردهمایی دولت قطر و مرکز سابان موسسه بروکینگز است. 

کلینتون همچنین با امیر قطر و وزیر خارجه این کشور ملاقات خواهد کرد. وزیر خارجه آمریکا روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته آتی را در عربستان بسر خواهد برد و با پادشاه و سایر مسوولان این کشور دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
   
این روزنامه آمریکایی به نقل از کارشناسان خاورمیانه نوشت در حالیکه ایالات متحده می‌کوشد تا بر فشار بر ایران بیفزاید، ایران و قدرتش در سراسر منطقه خلیج فارس در مرکز این دیدارها خواهد بود. 

جیمز فیلیپ، متخصص در امور خاورمیانه از بنیاد هریتج می‌گوید «ایران عمیقا در مرکز و پیشانی دیدارهای کلینتون خواهد بود، چرا که کشورهای منطقه، ازجمله 2 کشوری که کلینتون از آنها دیدار خواهد کرد، در مورد تفوق ایران و قدرت روز افزونش بیش از آمریکا خشمگین هستند». 

لابی برای تحریم‌های احتمالی در شورای امنیت سازمان ملل برای اعمال فشار بر برنامه هسته‌ای ایران موضوع دیگر این دیدارها خواهد بود. 

کد خبر 43366

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین