مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

تسنیم نوشت:

بازیگر نقش «رحمت» در سریال پایتخت گفت: تنابنده بدلیل خاطراتی که از خطه زیبای مازندران دارد به قول خودش تا «پایتخت ۱۰۰» هم در ذهنش قصه و داستان دارد و می تواند با آوردن شخصیت‌های جدید داستانهای تازه ای را روایت کند.
هومن حاجی‌عبداللهی، بازیگر، صداپیشه، گوینده و مجری تلویزیون از سال 1371 فعالیت هنری‌اش را آغاز کرد از سری دوم سریال «پایتخت» با نقش رحمت خروس‌باز آمد و ماندگار شد. خانواده معمولی تاکید داشتند که رحمت حتی در اطرافشان هم نباشد، اما او حالا در بطن زندگی آنهاست. آنچه بهانه ماندگاری این شخصیت را فراهم کرد، فارغ از پردازش حرفه‌ای و هنرمندانه، بازی خوب و هوشمندانه هومن حاجی‌عبداللهی در قالب آن بود.
ایفاگر نقش رحمت در مجموعه تلویزیونی «پایتخت 4» گفت: این سریال یک فرصت خوبی برای شاد شدن مخاطبان است تا لبخندی بر لبانشان درماه مبارک رمضان نقش ببند.
هومن حاجی عبداللهی درباره اینکه مخاطب «پایتخت» در نوروز بیشتر است یا ماه رمضان افزود: بدون شک تعداد بینندگان این سریال در ماه رمضان خیلی بیشتر از نوروز است چرا که تعطیلات نوروز به هموطنان فرصتی برای مسافرت ها و دید و بازدیدها می‌دهد، بنابراین «پایتخت» تعدادقابل توجهی از تماشاگرانش را اینگونه از دست می‌داد اما در ماه مبارک رمضان اینگونه نیست و هموطنان روزه‌دار در خانه‌هایشان متمرکز هستند و بعد از افطار منتظر هستند در آن فضای گرم و صمیمانه خانواده از طریق امواج شبکه یک سیما برو بچه های «پایتخت» را تماشا کنند.
وی ادامه داد: مردم دوست دارند به جای بازی، واقعیت را تماشا کنند این یعنی همان اتفاقی که در «پایتخت4» رخ می‌دهد.
بازیگر فیلم سینمایی «چند میگیری گریه کنی» درباره چگونگی ورود رحمت به سریال «پایتخت» اظهار داشت: رحمت یک خروس بازی بود که مایه ننگ فامیل و اقوام بود و هر کسی با او رفاقت می کرد بدنام می‌شد، در سری دوم «پایتخت» در یک سکانس که به منزل بهبود برای صرف شام آمده بود متوجه شد که غذایی که خورده است خروس او بوده است. اما بعد اینکه چه اتفاقی می‌افتد که الان در سری چهار ما می بینیم رحمت حتی شب ها هم در منزل ارسطو می خوابد، خط داستانی قصه را نشان می‌دهد که چطور کم کم او در پروژه پررنگتر می شود.
حاجی عبداللهی تصریح کرد: شخصیت رحمت هر سری دستخوش تغییراتی شده است و در سری چهار هم او با تیپ و قیافه جدید ولی ورشکسته از معاملات تجاری و با ماجراهای جدید ظاهر شده است.
وی افزود: تمام «پایتخت» بصورت یک حافظه اطلاعاتی درون ذهن محسن تنابنده بعنوان طراح پایتخت قرار دارد که خشایار الوند و حسن وارسته هم به او کمک می کنند برای این که این اطلاعات به روز کاغذ بیاید و در قالب فیلمنامه و سریال شکل بگیرد.
او که این روزها مشغول بازی در سریال «زشت و زشت تر» به کارگردانی شاهد احمدلو است می‌گوید: محسن تنابنده بدلیل خاطراتی که از خطه زیبای مازندران داشته و به خاطر همه اتفاقاتی که برای او در آنجا افتاده است به قول خودش تا «پایتخت 100» هم در ذهنش قصه و داستان دارد و می تواند با آوردن شخصیت‌های جدید داستانهای تازه ای را روایت کند.
حاجی‌عبداللهی گفت: من نمی دانم مردم چقدر توانسته‌اند با این سریال ارتباط برقرار کنند و آیا از این مجموعه خوششان آمده یا نه ولی دوست دارم همه بینندگان این را بدانند که یک جمع حدود 80 نفره در منطقه شمال کشور با روزی 15 ساعت کار، از زن و بچه و زندگی گذشتند و شبانه روز تلاش می‌کنند تا شما یک ماه رمضان عاشاقانه‌تر و خاطره انگیزتری را در کنار خانواده سپری کنید.
مجموعه تلویزیونی «پایتخت 4» به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه کنندگی الهام غفوری کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما است که در 26 قسمت 40 دقیقه ای تولید شده و در شب های ماه مبارک رمضان ساعت 22 از این شبکه به روی آنتن می رود.

۵۷۲۴۴

کد خبر 435272

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۷:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۱
    202 9
    خیلی روان و ساده و طبیعی و خنده دار دمتون گرم هرشب باهاش صفا میکنیم.
  • بی نام IR ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۱
    145 4
    ناپلونیو بیارم؟؟؟؟
    • شمالی IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۱
      74 2
      ناپلئونی ره بیارم؟
  • احسان A1 ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۲
    9 1
    انصافا این سریالو که میبینم از ته دل میخندم بر خلاف سریالی مثل در حاشیه که آدم نمیدونست باید بخنده یا گریه کنه
  • مریم A1 ۲۰:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۳
    8 0
    بسیار عالی است لطفا قسمتهای دیگرش را هم بسازید متشکرم
  • بی نام A1 ۲۱:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۴
    5 0
    به نظر من بهترین بازیگزر این دوره سریال هومن است وبس.
  • پایتخت IR ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
    6 0
    ایول پایتخت قشنگترین سریال طنز هیچی نمی تونه جای پایتختو بگیره
  • بی نام AU ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
    3 0
    پایتخت عالیههه.خدا کنه فصل جدیدش برای ماه رمضان ۹۷ ساخته شود.
  • بی نام IR ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
    1 0
    اگر با طالبان و داعش درگیرمون نمیکنی و همون مازنداران یک لوکیشنی میسازی همنجا سریاله ره رو میسازی بساز ولی اگر میخای تبدیلش کنی به داستان جنگی و ارزشهای فلان و ...نه داداش نساز خودت رو کوچک و ما رو هم علاف نکن. لذا با ساخت سریال پایتخت در مازندران یا شمال یا یک لوکیشن ثابت موافقم با ساخت سریال ارزشی و...و در قالب طنز چیزلی دیگه به مردم قالب کردن مخالفم پارسال هم علی البدل رو ساختی بسیار بی سرو ته بود الان هم نهایتا تا همون ترکیه جالب بود بعدش داستان نظامی شد. هر وقت میروید مسافرت هم طنزش کم میشه لذا در یک منطقه در شمال فیلمبرداری بشود بهتر است تا اینکه مدام اینظرف اونطرف بروید نهایتا 4 قسمتش مسافرت باشه نه همه داستان

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین