تصادف در جاده کرج- چالوس ۲ کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت

معاون مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان البرز گفت: در اثر برخورد دو دستگاه خودروی پرایر و نیسان در جاده کرج-چالوس ۲ نفر کشته و ۵ نفر مصدوم شدند.

به گزارش تسنیم در کرج، آرش رحمتی اظهار داشت: صبح امروز ساعت 5:50 دقیقه در اثر برخورد دو دستگاه خودروی نیسان و پراید 7 نفر از هم‌وطنان کشته و مصدوم شدند.
وی با بیان اینکه این حادثه بعد از تونل شماره 5 جاده چالوس به وقوع پیوست، افزود: 4نفر از مصدومین آقا و یک نفر دیگر را خانم تشکیل می‌داد.
رحمتی با تاکید بر اینکه برای پوشش این حادثه 4 دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد، خاطرنشان کرد: بعد از اقدامات اولیه مصدومان به بیمارستان شهید مدنی کرج منتقل شدند که در این بین از مجموع افراد آسیب دیده دو نفر از مصدومان فوت شدند.
معاون مرکز فوریت‌های پزشکی البرز با تاکید بر لزوم رعایت قوانین رانندگی برای جلوگیری حوادثی از این دست، یادآورشد: دو نفر فرد فوت شده در این حادثه مرد بودند.

کد خبر 436033

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار