کشف10 تن دارو و لوازم آرایشی فاسد قبل از توزیع در یک سوله

فرمانده انتظامی استان البرز ، از کشف 10 تن انواع دارو و لوازم آرایشی - بهداشتی تاریخ گذشته در شهرستان نظرآباد و معدوم شدن آنها خبر داد .

به گزارش خبر انلاین البرز به نقل از پايگاه خبري پليس ، سردار «کامراني صالح» در گفتگو با پايگاه خبري پليس گفت : در پي دريافت گزارش هايي مبني بر نگهداري مقادير زيادي دارو و لوازم آرايشي - بهداشتي در سوله اي در شهرک صنعتي نظرآباد بلافاصله پبگيري موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه نجم آباد نظرآباد قرار گرفت.
وي ادامه داد: پس از بررسي و اطمينان از صحت موضوع ، ماموران با هماهنگي مقام قضايي همراه با نماينده اداره بهداشت و درمان شهرستان نظرآباد به مکان سوله مورد نظر اعزام و پس از ورود به آنجا موفق به کشف 10 تن دارو و لوازم آرايشي -بهداشتي شامل مکمل غذايي ، ويتامين ، شوينده هاي بهداشتي ، مواد اوليه ساخت دارو و تعداد زيادي ليبل ( مارک تجاري ) شدند.
اين مقام انتظامي تصريح کرد : اين مقدار دارو و لوازم آرايشي و بهداشتي که بر اساس بررسي هاي کارشناسان اداره بهداشت 4 سال از تاريخ انقضاي آنها مي گذرد پس از درج برچسب هايي با تاريخ مصرف جديد و با نام شرکت هاي دارويي معتبر به بازار تقاضا عرضه مي شد.
فرمانده انتظامي استان البرز ضمن اشاره به پلمپ سوله مذکور از انتقال داروهاي مکشوفه به منظور معدوم نمودن آنها به اداره بهداشت و درمان شهرستان نظرآباد خبر داد.
گفتني است ، در اين رابطه يک نفر متهم دستگير و جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شد.

 

 

کد خبر 436618

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =