برگزاری جلسه شورای بحران آب در فرمانداری خرم آباد / سه میلیارد هزینه جهت آب رسانی مطلوب به روستاها

مهندس کاکاوندمدیر عامل شرکت آبفارلرستان در جلسه شورای بحران آب لرستان، افزود: متأسفانه ۱۴ سال از آغاز خشکسالی در استان لرستان می‌گذرد ولی همواره برخوردها با این موضوع معمولا شعاری بوده و در عمل اقدامات قابل توجهی انجام نشده است

به گزارش خبرآنلاین،وي اظهار داشت: همه ما مي‌دانيم که کاشت هندوانه تأثير بسيار زيادي در کاهش منابع آبي دارد و گفته مي‌شود که بايد از زراعت محصولات آب‌دوست جلوگيري شود، ولي هر ساله ما شاهد کشت مجدد اين محصولات و به تبع کاهش منابع آب زيرزميني در استان هستيم.

وي تصريح کرد: تمام کارکنان شرکت آب و فاضلاب روستايي به‌طور تمام وقت تلاش مي‌کنند و در حال حاضر پنج دستگاه حفار در استان مشغول به‌کار است که اين وضعيت هيچ‌گاه در استان لرستان سابقه نداشته است.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب روستايي لرستان خاطرنشان کرد: حق انشعاب شرکت آب و فاضلاب، ۵۰ هزار تومان است که نهادهايي مانند کميته‌امداد، بهزيستي، مساجد و حسينيه‌ها نيز از پرداخت اين مبلغ معاف هستند.
مهندس کاکاوند با بيان اينکه سه هزار روستا در استان لرستان وجود دارد، بيان کرد: ۱۴ حلقه چاه آب در خرم‌آباد از مدار مصرف خارج شد و ۷ حلقه چاه جديد حفر شد که اين در تاريخ استان لرستان بي‌سابقه است.
وي با بيان اينکه ۱۱۳ روستاي بخش پاپي فاقد شبکه آبرساني است، افزود: در سال‌هاي گذشته معمولاً آب شرب روستاهاي کوچک از چشمه‌ها تأمين مي‌شد که با خشکسالي و کاهش بارندگي‌هاي اخير، اين چشمه‌ها خشک شده است.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب روستايي لرستان عنوان کرد: در برخي از روستاها، بهسازي چشمه‌ها و مديريت آب باقي‌مانده در دستور کار قرار گرفته ولي معمولاً آب روستاهايي که چشمه‌هاي آن خشک شده از طريق تانکرهاي آب تأمين مي‌شود.
وي با بيان اينکه ۹۱ روستا در بخش چغلوندي و ۹۹ روستا در زاغه فاقد شبکه آب‌رساني است، تصريح کرد: چاه روستاي بلیلوند خرم‌آباد خشک شده و در حال حاضر مردم اين روستا با تانکر آبرساني مي‌شوند و در روستاهاي ديگري از جمله پاپي‌خالدار، سهيل‌بيگي، دارايي، کهريز مجبور به حفر چاه‌هاي جديد شديم.
مهندس کاکاوند با بيان اينکه در طول ۲ ماه گذشته، هفت چاه در روستاهاي خرم‌آباد حفر شده، خاطرنشان کرد: حفر اين چاه‌ها در اين مدت کوتاه در تاريخ استان لرستان بي‌سابقه بوده است و اين بيانگر بحران شديد کم‌آبي در استان است و در اين مدت سه ميليارد تومان هزينه شده است.
وي با اشاره به مشکلات اجتماعي موجود در حوزه آب و آبرساني، بيان کرد: برخي از روستاهاي استان از جمله قلعه‌شيخ و پايتخت يک، دو و سه، آب مازاد دارند ولي مردم روستا اجازه نمي‌دهند که اين آب مازاد به روستاهاي مجاور که با بحران آب روبرو شده‌اند، منتقل شود.

کد خبر 437953

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار