به گزارش ایرنا قاسم روانبخش 22 بهمن را روز بزرگی برای ملت ایران دانست و اظهار داشت: هیچ تردیدی نیست که سران فتنه و حامیان آنان برای روز 22 بهمن برنامه هایی داشتند، سایت ها و حامیان آنان و همچنین شبکه های تلویزیونی بیگانه دائما تبلیغ می کردند و برنامه هایشان را ارائه می کردند.
وی گفت: آنان قصد داشتند که در قالب پوشش ظاهری نیروی های مومن و متعهد به میدان بیایند و در زمان مقتضی نمادهایشان را بیرون آورده و تجمع خود را آغاز کنند.
روانبخش اظهار داشت: آنان قصد داشتن در 22 بهمن به شکل چهره های مومن در بیایند تا اگر از سوی نیروی انتظامی دستگیر شدند برایشان مشکلی به وجود نیاید و بگویند که ما انقلابی هستیم.
دبیر سیاسی نشریه پرتو سخن تاکیدکرد: این افراد خود هم باور نمی کردند که مردم این گونه به صحنه بیایند، فکر می کردند به دلیل تعطیلات، مردم به مسافرت می روند، از این رو جمعیت کمی به صحنه می آید ولی با دیدن جمعیت پرشور فهمیدند که دیگر کاری از دستشان بر نمی آید.
روانبخش گفت: آنان می خواستند که حامیان فتنه را به تهران آورده و دامنه اغتشاشات را زیاد کنند اما حضور پرشور مردم به آنان ثابت کرد که نمی توانند کاری از پیش برند.
این کارشناس سیاسی افزود: حضور جمعیت چند ده میلیونی، دسیسه ها و توطئه های فتنه گران را خنثی کرد؛ شبکه ای بی سی آمریکا گفت در روز 22 بهمن به قدری جمعیت آمده بود که طرفداران ما در بین مردم محو شدند.
دبیر سیاسی نشریه پرتو سخن و عضو هیات علمی موسسه آموزشی_پژوهشی امام خمینی(ره) تاکید کرد:حضور گسترده و پرشکوه مردم در 22 بهمن توطئه های فتنه گران را خنثی کرد.
کد خبر 43998
نظر شما