سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: تأمین سرمایه در گردش، به عنوان مهمترین نیاز و خواسته اصلی تولید کنندگان به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی استانداری ملك محمد قربان‌پور در ستاد تسهيل و رفع موانع توليد چهارمحال و بختياري تأكيد كرد: اكنون بسياري از طرح‌هاي توليدي در استان، به علت كمبود نقدينگي و بروز مشكل در سيستم مالي، دچار مشكل و ركود شده و در آستانه تعطيلي قرار گرفته‌اند.

وي افزود: مديران دستگاه‌هاي اجرايي مربوطه و مديران عامل بانك‌ها، بايستي توجه ويژه‌اي نسبت به رفع مشكلات اينگونه واحدهاي توليدي داشته باشند.

قربان‌پور تصريح كرد: رفع موانع توليد، نقش مهمي در افزايش اشتغال، كاهش نرخ بيكاري، رونق اقتصادي، افزايش درآمد خانوارها و بالارفتن شاخص‌هاي توسعه‌اي ايفا مي‌كند.

وي بيان داشت: ستاد تسهيل و رفع موانع توليد، به منظور بررسي و رفع مشكلات واحدهاي توليدي و با هدف جلوگيري از تعطيلي آن‌ها تشكيل و فعال شده است.

افزوده مي‌شود، در ستاد تسهيل و رفع موانع توليد چهارمحال و بختياري، مشكلات پنج طرح توليدي استان، در زمينه‌هاي توليد مصنوعات چوبي، خدمات خودرويي، ادوات ورزشي و آب معدني، مورد بررسي قرار گرفت و تصميمات لازم براي رفع اين مشكلات اتخاذ شد.

 

کد خبر 440278

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار