با حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان اولین همایش توجیهی هیئت‌امنای بقاع متبرکه و اماکن مذهبی شهرستان سمنان در محل آُستان مقدس امامزاده یحیی(ع) سمنان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان در این همایش با اشاره به نقش اعضای هیئت‌امنا در پیشبرد برنامه‌های مدیریتی، فرهنگی و عمرانی گفت: هیئت‌امنا بقاع متبرکه و اماکن مذهبی با توجه به برنامه‌های ابلاغی باید تمام تلاش خود را در پیش برد این برنامه‌ها انجام دهند.
حجت‌الاسلام و المسلین عبدالله واحدی تصریح کرد: برنامه‌های فرهنگی بقاع متبرکه و اماکن مذهبی با توجه به برنامه‌های ابلاغی باید با اهتمام بیشتری صورت گیرد تا مردم در این برنامه‌ها شرکت کنند.
وی افزود: برنامه‌های مدیریتی در بقاع متبرکه با توجه به هیئت‌امنا باید با همفکری و هم‌اندیشی انجام شود تا برنامه‌های ابلاغی به نحو احسن انجام شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان اظهار کرد: در برخی بقاع متبرکه که میراثی هستند هیئت‌امنا و اداره تابعه باید تعامل بسیار خوبی با میراث فرهنگی و گردشگری داشته باشند

کد مطلب 440661

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 9 =