دستگاه قضایی برخوردی قاطع با کارمندان متخلف راه و شهرسازی هرمزگان خواهد داشت

رئیس کل دادگستری هرمزگان تاکید کرد: دستگاه قضایی استان برخورد قاطع و بدون اغماضی با کارمندان متخلف راه و شهرسازی هرمزگان خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی دادگستری هرمزگان، حجت الاسلام محمدصادق اکبری با بیان این مطلب اظهار داشت: هفت نفر از مدیران و کارکنان اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان که بیش از 10 میلیارد ریال اموال بیت المال را تضییع کرده اند، دستگیر شده اند.

وی افزود: در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه امسال حسب گزارش اداره کل اطلاعات استان هرمزگان این باند به اتهام ارتشاء و تضییع اموال بیت المال، جعل و سوء استفاده از سند مجعول شناسایی و دستگیر شدند.

حجت الاسلام اکبری تصریح کرد: معاون املاک اداره کل راه و شهرسازی با هماهنگی رئیس نقشه نگاری و مشاور اداره کل راه و شهرسازی استان، نسبت به تغییر و جانمایی عکس های هوایی و مستند موردنیاز جهت طرح درکمیسیون ماده 12 به منظور غیرموات عنوان کردن اراضی جهت واگذارنمودن به افراد مورد نظرشون اقدام می کردند.

وی خاطرنشان کرد: اعضای این باند در این خصوص وجوهی را از واگذار شوندگان اراضی در شهرهای جاسک، بندرعباس، میناب، رودان و سیریک دریافت می کردند.

حجت الاسلام اکبری گفت: همچنین این افراد با اقدام به تبانی در واگذاری زمین از طریق مزایده و ورود افراد بر مزایده ها و برنده اعلام نمودن این افراد اقدام به اخذ وجوهی با تبانی کارمندان اداره کل راه و شهرسازی می نمودند و در این خصوص بیش از 10میلیارد و 609 میلیون ریال رشوه دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه اعضای این باند بیش از 10 میلیارد ریال اموال بیت المال را تضییع کرده اند، اضافه کرد: در این خصوص هفت نفر از مدیران و کارکنان اداره کل راه و شهرسازی و ثبت اسناد و املاک و افراد واسطه دستگیر و با قرار قانونی روانه زندان شده اند.

رییس کل دادگستری هرمزگان اظهار داشت: در خصوص این متهمان و دوازده نفر دیگر که متهم به پرداخت رشوه به این افراد بوده اند قرار جلب دادرسی و کیفرخواست نیز صادر شده که پرونده به زودی در دادگاه مورد رسیدگی قرار می گیرد.

حجت الاسلام اکبری تصریح کرد: دستگاه قضایی استان با قاطعیت و بدون اغماض با متخلفان برخورد می کند و دادگاه رسیدگی کننده نیز با رعایت عدل و انصاف در اسرع وقت حکم شایسته را صادر خواهد کرد.

کد خبر 440817

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار