سرپرست معاونت فرهنگی اوقاف استان چهارمحال وبختیاری گفت تجمع " انزجار از اسرائیل کودک کش" در محکومیت جنایت صهیونیست ها در به آتش کشیدن کودک 18 ماهه فلسطینی شامگاه سه شنبه 13 مرداد در چهار امامزاده و بقعه شاخص استان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل ازروابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، حجت الاسلام یونس گرجی با اعلام این خبر افزود: به دنبال جنایت جدید صهیونیست ها در به آتش کشیدن خانه یک فلسطینی و سوزاندن کودک 18 ماهه در این منزل، شامگاه سه شنبه 13 مردادماه بعد از نماز جماعت مغرب و عشاء، تجمع امت حزب الله در چهار امامزاده و بقعه شاخص در شهرستان فارسان، بن، بروجن و لردگان با هدف اعلام انزجار از این جنایت و همبستگی با ملت مظلوم فلسطین همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به حضور سخنرانان مدعو و مداحان در این مراسم ها و با یادآوری اهمیت برگزاری این تجمعات، از مردم استان برای حضور باشکوه در این تجمع ها دعوت نمود.

کد خبر 443041

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین