به گزارش ایلنا، علی عباسپور تهرانی فرد در انتقاد از موازیکاری شورایعالی انقلاب فرهنگی در مسائلی همچون حذف دوره پیش دانشگاهی و طرح 6 ساله شدن نظام آموزشی و ... اقدام به ارسال نامهای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی کرد و طی آن خواستار مشخص شدن حد و مرز هر کدام از مراکز تصمیمگیری آموزشی به خصوص شورای عالی انقلاب فرهنگی شده است.
در این نامه به حق قانونی نمایندگان مجلس مبنی بر بررسی و قانون گذاری در موردمسائل عمومی کشور، تاکید بر نقش دیدهبانی و نه قانونگذاری شورای عالی انقلاب فرهنگی به خصوص در مسائل آموزش اشاره شده است.
پیش از این در ماه گذشته نیز عباسپور نامهای به رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه نوشت و با انتقاد از موازیکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار اقدام لازم در این زمینه شده بود، که البته این نامه نیز بی پاسخ مانده بود.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به خصوص اعضای کمیسیون اموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در حالی از همکار سابق خود یعنی حاجیبابایی انتظار داشتند که طرح تغییر نظام آموزشی را برای تصویب به مجلس بفرستد، که این طرح سر از شورای عالی انقلاب فرهنگی درآورد تا یکی از خلا های قدیمی بین مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی، که همان موازیکاری در تصویب برخی طرح ها و مسائل عمومی کشور است دوباره بروز پیدا کند.
با این حال تغییر اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی، تغییر نظام آموزشی کشور و مسائلی از این قبیل از جمله مواردی از وظایف مجلس شورای اسلامی است که در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شده است.
نظر شما