به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قم، مهدی فراهانی روز چهارشنبه با اعلام این خبر، به ایرنا گفت: این حادثه ساعت 3 و 24 دقیقه صبح امروز در محور قم - سلفچگان رخ داد.
وی اضافه کرد: مجروحان این حادثه با چهار آمبولانس به مراکز درمانی شهید بهشتی و امام رضا(ع) قم منتقل شدند.
وی گفت: همچنین در واژگونی یک دستگاه سمند در ساعت 55 دقیقه بامداد امروز که در آزادراه قم - تهران رخ داد، شش نفر مصدوم شدند.
فراهانی به حادثه برخورد دو دستگاه پراید اشاره و بیان کرد: این حادثه که ساعت 19 و 31 دقیقه روز گذشته در جاده قدیم قم - اصفهان بعد از نیزار رخ داد، پنج مصدوم برجا گذاشت.
بر اساس این گزارش، ساعت شش و 15 دقیقه صبح روز گذشته نیز بر اثر برخورد دو خودروی پراید و کامیون در آزادراه قم- سلفچگان - ساوه، سه نفر مجروح (یک نفر بسیار بدحال و محبوس در خودرو) شدند که مصدوم بدحال توسط بالگرد به بیمارستان منتقل شد.
این گزارش حاکی است: تاکنون 126 پرواز توسط بالگرد اورژانس 115 قم انجام شده و مجموعا 277 مجروح و بیمار توسط بالگرد اورژانس 115 قم به مراکز درمانی منتقل شده اند.
معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی قم گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه تریلی با اتوبوس در این استان، 10 نفر مجروح شدند.
کد خبر 443627
نظر شما