عمر فاروق در کمپ‌های اموزشی القاعده دوره دیده بود اما در نهایت نتوانست یازدهم سپتامبر دیگری خلق کند

 " زمانی که مواد منفجره پنهان شده زیر پیراهن عمر فاروق عبدالمطلب منفجر نشد، تنها چیزی که در صورت او مشهود بود نشانه‌های تعجب و احساس خطر بود. " این جمله‌ای‌ست که دانشجوی کالج میشیگان که در پرواز روز کریسمس از آمستردام به دترویت کنار عبدالمطلب نشسته بود در خصوص او می‌گوید. همان پرواز سرنوشت‌سازی که قرار بود دومین یازدهم سپتامبر در ایالات متحده و  در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما باشد.

خبرگزاری فرانسه با نقل سخنان جی هووارد که با رادیو " عمومی ملی " ایالات متحده گفتگو کرده بود از خاطرات جوانی 21 نوشته است که در تمام طول پرواز دوشادوش عمر فاروق نشسته بود و از این همه سکوت او تعجب کرده‌بود . هووارد در این خصوص می‌گوید: زمانی که مواد منفجره پنهان شده زیر لباس عمر فاروق منفجر نشدند به نظر می‌رسید که وی شوکه‌ شده و در مخمصه افتاده است. هنگامی که هواپیما در حال نزدیک‌شدن به دیترویت بود دود غلیظی کابین هواپیما را فرا گرفت و در این لحظه عبدالمطلب به خاطر آنچه در حال وقوع بود بسیار حیرت‌زده و شوکه به نظر می‌رسید. گویی که نمی‌دانست چه اتفاقی قرار است رخ دهد.

جی هووارد گفت: چهره‌ی عمر فاروق کاملا شوکه به نظر می‌رسید. آنچه که اقدامات وی در هواپیما به من نشان می‌داد این بود که او کاملا در مخمصه افتاده است و دقیقا نمی‌داند که آنچه که وی انجام می‌دهد چه نتیجه‌ای در پی خواهد داشت. در ابتدا هیچ چیز غیرعادی و غیرمعمولی درباره‌ی عمر فاروق وجود نداشت. در بیشتر اوقات پرواز وی مودب بود و سعی داشت که بخوابد؛ به موسیقی گوش می‌داد و چیزی نمی‌خورد و به مهمانداران میگفت که حالت تهوع دارد.

هووارد  در ادامه افزود: چند ساعت پس از آنکه هواپیما از روی زمین بلند شد انفجار کوچکی در داخل هواپیما رخ داد که باعث شد دود کابین هواپیما را فرا گیرد. من بسیار کنجکاو بودم چه اتفاقی افتاده زیرا این حادثه بسیار نزدیک من رخ داد. زمانی که به عبدالمطلب نگاه کردم  متوجه شدم که این تبعه‌ نیجریه‌ای خود را به دور یک پتو پیچیده است. زمانی که  از عمر فارق درباره‌ دود ایجاد شده سوال کردم  وی پاسخی نداد. سپس پتوی عمر فاروق را گرفتم که این امر  باعث شده دود و بوی زننده‌ بیشتری منتشر شود.

کد خبر 44432

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین