ستاد مبارزه با قاچاق کالا: رشد قاچاق را متوقف کردیم/ قاچاق موبایل چقدر کاهش یافت؟

معاونت برنامه ریزی و هماهنگی اقتصادی ستاد مبارزه با قاچاق کالا گفت: «در سال 93 رشد قاچاق در کشور کاملا متوقف شده است.»

قاسم خورشیدی درباره وضعیت قاچاق در کشور عنوان کرد: «به نظر من موضوع افزایش قاچاق کالا در سال‌های اخیر محل تردید است. آمار و ارقام اقتصادی کشور نشان می دهد که با تلاش‌های انجام شده در سال 93 رشد قاچاق در کشور کاملا متوقف شده است.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خورشیدی در برنامه پایشافزود: «همان‌طوری که در کل مباحث اشاره شد، قاچاق بیش از آنی که معلول موارد ذکر شده باشد، معلول فرآیندهای اقتصادی است. در کشور یک فرآیند اقتصاد یارانه‌ای داریم که 50 سال گریبان کشور را گرفته و این بخش را نباید نادیده گرفته شود.»

وی عنوان کرد: «بسیاری از ساختارهای اقتصاد را مجموعه خصوصی، تعاونی و دولت ایجاد می‌کند. در سال 93 با توجه به کاهش هشت درصد مصرف فرآورده‌های نفتی به صورت یارانه‌ای، عملا سه میلیارد کاهش واردات داشتیم.»

معاونت برنامه‌ریزی و هماهنگی اقتصادی ستاد مبارزه با قاچاق کالا خاطرنشان کرد: «در سال 93 به میزان 60 درصد کاهش قاچاق گوشی موبایل داشتیم. مخابرات در این زمینه همکاری داشته و ریجستر گوشی‌های قاچاق در حال انجام است. به این ریجستر یک‌سری اشکالات کارشناسی وارد است، بنابراین نمی‌خواهیم اقدامی انجام دهیم و مثل طرح شبنم آن را بعد از مدتی کنار بگذاریم.»

3939

کد خبر 445108

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام US ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۹
    1 13
    خیلی ساده اندیشی هست که بگیم متوقف شده بلکه بازار دچار رکوده اگر بازار از رکود خارج بشه باز بدون توجه به برنامه های شما قاچاق میاد
  • بی نام A1 ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۹
    13 0
    نظرشون در خصوص قاچاق پوشاک چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۱۹:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۹
    0 0
    خوش خیالها

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین