۰ نفر
۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۶
برپایی بازارچه صنایع دستی در سمنان

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان سمنان از برپایی بازارچه صنایع دستی در سمنان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ، صنايع‌دستي و گردشگری استان سمنان، «آرزو گلكار» اظهار داشت: اين بازارچه از بيستم مرداد ماه در جوار پارك 17 شهريور سمنان گشايش يافته و تا سي و يكم شهريور ماه به روي علاقمندان گشوده است.
وي گفت: علاقمندان مي‌توانند صبح‌ها از ساعت 9 تا 13 و عصرها از ساعت 17 تا 21 از اين بازارچه ديدن كنند.
گلكار افزود: اين بازارچه با هدف معرفي و فروش آثار توليدي هنرمندان و معرفي هر چه بيشتر صنايع دستي استان سمنان بر پا شده است.
وي با اشاره به قرار داشتن استان سمنان در مسير زائران حرم امام رضا(ع) و عبور و اقامت مسافران و زائران به خصوص در ايام تعطيل سال در اين استان، ابراز اميدواري كرد: با توجه به افزايش سفرهاي تابستاني، از اين بازارچه استقبال در خور توجهي شود
وي افزود: اين بازارچه در قالب 24 غرفه شامل سفال، سراميك، بافته‌هاي داري(گليم، گليچ، جاجيم)، منبت، معرق، گوهر تراشي و ... برپا شده است.
سفال، سراميك، گليم، قلمكار، منبت، معرق، نمد و دست‌بافته هاي سنتي از مهم‌ترين صنايع دستي استان سمنان است

کد خبر 447070

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار