جلیل بالایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با اشاره به وجود 127هزار و 303 واحد مسکونی روستایی درسطح استان، اظهار کرد: از این تعداد تا پایان سال گذشته، 45 هزار واحد یعنی معادل 38 درصد واحدها مقاومسازی شدهاند.
وی تصریح کرد: هنوز ارزیابی درخصوص اینکه مابقی واحدها تاچه میزان در برابر زلزله مقاوم هستند، صورت نگرفته است.
بالایی میزان تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی را 15 میلیون تومان اعلام کرد و یادآور شد: قطعاً این میزان جوابگوی نیازهای روستاییان که عادت به ساخت مسکن در متراژهای بالا دارند نخواهد بود و تنها میتواند در این زمینه به عنوان کمک هزینه ساخت مسکن تلقی شود.
مدیرکل امور روستایی استانداری کرمانشاه اظهارکرد: در برنامه سال جاری پرداخت پنج هزار مورد تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در دستور کار قرار دارد.
بالایی درادامه جمعیت روستایی استان را 561 هزار نفر اعلام و تصریح کرد: بیش 300هزار نفر از روستاییان در62 درصد بافتهای غیرمقاوم روستایی استان ساکن هستند.
وی در ادامه با اشاره به زلزله خیز بودن استان کرمانشاه، بر ضرورت مقاوم سازی هرچه سریعتر خانههای روستایی استان تاکید کرد و افزود: متاسفانه مشکلی که در این زمینه و در راستای اعطای تسهیلات وجود دارد، بحث تامین ضامن بانکی است.
مدیرکل امور روستایی استانداری کرمانشاه اظهار کرد: بر اساس افزایش تقاضا برای تسهیلات، ظرفیت افزایش تعداد تسهیلات را داریم، اما متاسفانه روستائیان درتامین ضامن برای دریافت این وام دچار مشکل هستند.
وی افزود: متاسفانه بانک راضی نمیشود اسناد روستایی را به عنوان تضمین بپذیرد.
بالایی تصریح کرد: چنانچه بحث تامین ضامن در دریافت تسهیلات تاحدی تسهیل شود، قطعاً قادر خواهیم بود به هرتعداد تقاضا که دریافت شود تسهیلات مقاوم سازی پرداخت کنیم.
نظر شما